Huligani iz Hrvatske sklopili sporazum sa Tužilaštvom

Ostavite komentar


  1. Ministar policije Nebojša Stefanović je rekao tim povodom da se „čini da u ovim neredima postoji značajna upletenost kriminogenog faktora". I predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na nasilje na derbiju, rekavši da je “neko te kriminalce pustio s lanca" i da je sada vreme da ih neko „malo priveže“.

    dva mongoloida, neuki idioti, i sta ostalo reci a da nije receno za pickoustog i slinu …. koliko treba da budes moralno odsutan da ovakjve stvari izvajljujes i onda opusteno iskuliras pricu da su doticni koje si pomenuo dobio do 6 meseci …. presmesnoooooo

  2. Služiće kaznu u Srbiji. Nisu ni svesni kakva ih dobrodošlica čeka u srpskom zatvoru 🙂

  3. Moze zatvor al da se oni hrane od poslanickih dnevnica a ne od sirotinje koja jedva krpi kraj sa krajem. Ako imate imalo mozga i dostojanstva u vama,trebalo bi ih kazniti abnormalnom novcanom kaznom,pa da se sa tim novcima pomogne ugrozenim porodicama.!!! I naravno dozivotna zabrana ulaska u Srbiju.!!! E tako bi trebalo da ste normalni!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.