Humanitarni događaj za Draganu Stanimirov 1

Beogradski Šopen fest (BŠF) i Fakultet savremenih umetnosti (FSU) u Beogradu organizuju humanitarni događaj za Draganu Stanimirov.

Dragana je studentkinja prve godine FMU u Beogradu, i krajem novembra joj je dijagnostikovan karcinom jajnika, koji se proširio. Hemoterapije nažalost nisu pomogle.

Dragana je od utorka 19.juna u Istanbulu na lečenju koje će trajati tri meseca. Njena terapija košta ukupno 60.000 EUR (20.000 eura mesečno). „Dragana za sada ima 20.000 EUR , te nam je ideja i želja da joj pomognemo organizovanjem humanitarnog programa“, piše u saopštenju.

U subotu 30. juna biće organizovano humanitarno muzičko-poetsko veče, MUSCI oBSESSION, za Draganu Stanimirov, u klubu Polet (Cetinjska 15), u 18h.

Cena donatorske ulaznice je 300 RSD.

„U ovom jedinstvenom programu učestvuju vrsni mladi instrumentalisti a poeziju govore studenti Departmana glume Fakulteta savremanih umetnosti iz klasa uglednih umetnika i profesora: Vide Ognjenovic i Slobodana Beštica,  Branislava Lečica i Dubravke Kovjanić, Božidara Djurovića i Hadži Nenada Maričića.
Poetski program pripremila prof. Biljana Djurović“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari