Poslednjeg dana raspusta Kulturni centar Novog Sada organizuje manifestaciju „Trg otvorenog srca“ u Katoličkoj porti, sutra od 12 do 15 sati. Kako bi deci bilo što veselije, biće organizovan bogat program koji će započeti nastupom ansambla „SambaNSa“, uz žonglere, štulaše, klovnove i pantomimičare, a zatim će na bini biti priređen bogat program Zmajevih dečjih igara u okviru kojeg će nastupiti glumci Sanela Milošević i Cvetin Aničić sa predstavom „Štrumpfovi“, Nemanja Bakić sa monodramom „Priča o Tataliji“ po tekstu Vesne Aleksić, muzičar Bane Rosić, koji će svirati praznične i dečje pesme, kao i „Kreativni pogon“ iz Novog Sada.


Kulturni centar Novog Sada poziva Novosađane da toga dana budu „otvorena srca“ i da u Portu ponesu slatkiš, knjigu ili drugi poklon. Pored promotivnih štandova Vinarije „Bermet“ i poznatih kuglofa iz Sremskih Karlovaca, štanda na kojem će se predstaviti Društvo kisačkih žena, kao i Humanitarna fondacija „Osmeh na dar“ iz Novog Sada, biće i štand Kulturnog centra Novog Sada na kojem će moći da se ostavljaju pokloni koji će biti prosleđeni deci štićenicima Centra za socijalni rad.

Ovim program Kulturni centar obeležava više od godinu dana veoma uspešne saradnje sa Centrom za socijalni rad u Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari