Maloletnici koji su počinili 32 krađe i usmrtili čoveka u Tovariševu, pobegli iz novosadskog Centra za socijalni rad 1Foto: Franz P. Sauertejg / Pixabay

Novosađanin Z. N. koji je uhapšen nakon bega iz Centra za socijalni rad gde je smešten zbog sumnje da je proteklih nedelju dana počinio više pljački širom Novog Sada ponovo je pobegao iz te institucije a ovoga puta sa mlađim bratom V. N.

Ovo je Z. N. treći beg iz novosadskog Centra za socijalni rad gde je zajedno sa bratom prvobitno smešten nakon što su osumnjičeni da su 14. aprila prošle godine u Tovariševu prebili Todora Šunjku i tom prilikom naneli mu teške telesne povrede od kojih je posle tri meseca preminuo.

Oni nisu mogli biti smešteni u ustanovu zatvorenog tipa zato što su mlađi maloletnici, a to su i iskoristili da pobegnu iz pomenute institucije.

Policija je utvrdila da su nakon prvog bega maloletna braća počinila 32 krađe i pokušaja krađe. Z.N. se nakon drugog bega iz Centra za socijalni rad sa prijateljem sumnjiči da je počinio još najmanje devet teških krađa i četiri pokušaja teške krađe širom Novog Sada.

Više informacija iz Novog Sada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari