Marko Nikolić ne mari mnogo za pozitivan utisak i učinak s pripremnih utakmica Partizana. Svestan toga da testovi te vrste mogu da zavaraju trag i(li) skrenu ekipu i trenera s pravog puta, ma kakvi im ishodi bili, strateg crno-belih, pred subotnji prolećni start u Novom Pazaru želi da priča samo o dolazećoj borbi za bodove.


– Počinje takmičenje u kojem ćemo videti šta smo radili od polovine januara. Vreme je da naplatimo trud, tako što ćemo igrati dobro i beležiti kvalitetne rezultate. Neću dozvoliti da nam koncentracija i energija budu veći i bolji na pripremama nego u prvenstvu – zna za „jadac“ mladi stručnjak, koji već ima sastav startne postave za gostovanje u gradu na Jošanici, ali umesto da ga otkrije samo konstatuje da je „zadovoljan konkurencijom na svakoj poziciji“.

Mada je tek od kraja jesenjeg dela šampionske trke s Crvenom zvezdom stanovnik Humske 1, Nikolić je počeo da reaguje na navijanje dobrog dela javnosti za smenu na tronu, koji crno-beli drže poslednjih šest godina.

– Godinama se stvara atmosfera da bi neko drugi trebalo da bude šampion. Zahvaljujem se svima onima koji „pucaju“ ka nama, jer tako rade na motivaciji mojih igrača i olakšavaju meni posao – poručuje bivši trener Vojvodine, otvoren u komplimentiranju večitom rivalu.

– Veoma poštujem Zvezdu, trenera Stojanovića i igrački kadar, predvođen Milijašem i Ninkovićem. Čeka nas teška i neizvesna sportska borba s njima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari