Sporni datum i krivična prijava: Još nejasno da li se sa Novakovim PCR testom manipulisalo

Ne smiruju se strasti niti kontroverze u vezi sa testom najboljeg svetskog tenisera

Ostavite komentar


  1. Fajzer troši milione Dolara,Eura i Funti DNEVNO da finansira prljavštine kao što je ova.Lažnih vlahova i pravih lažova koji su korisnici pomenutih sredstva ima kod nas da ih tovariš lopatom.

  2. Test nije 100% validan. Australija je ozbiljna drzava. Novak i njegova porodica vide samo milione. Novace nek su ti deca ziva i zdrava, ali ne blamiraj nas vise. Zaradi jos milijardu, ja za tebe vise ne navijam.

  3. Tek u jesen otkriju se boje krosanja sto bi rekao Balasevic…Novak je dobar teniser ali ne moze se pohvaliti iskrenoscu, postenjem, inteligencijom i integritetom.

  4. Na OI u Kini doputovalo već preko 300 pozitivno testiranih, a Vi se još sa Novakom zamajavate. Njemu treba druga vakcina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.