I dalje nema svih rezultata sa male mature

Roditelji nezadovoljni zbog propusta na završnom ispitu, nadležni uveravaju da nijedan učenik neće biti oštećen

Ostavite komentar


  1. Pa zar već nije svima jasno da naši vlastodršci jednostavno nisu u stanju da sprovedu malu maturu onako kako bi trebalo. Svake godine nešto ne štima! Jednom Pera majstor štampar, drugi put Mara kafe kuvarica, treći put neki roditelj, pa neko nevaspitano dete…. I tako u nedogled! A zamislite tek veliku maturu!!!! Oni su sposobni, i to vrlo, samo da obmanjuju u stilu Potemkina! Ali nije problem u njima! Oni savršeno rade svoj posao! Problem je što to nikom ne smeta i dalje im se dozvoljava da rade to isto! I smeju nam se veselo i oholo!

    1. Oni su samo spremni da pričaju i maštaju, ali im za njihove eksperimente trebaju naša deca…Gospode, vrati ih na pravi put, kompjuteri ispravljaju testove….

  2. Pa ovo je posle onakve probne male maure bilo očekivano. Očekivano je verovatno i da niko za ovo neče odgovarati. Šarčević kako se priča verovatno neće biti Ministar više (a da buude bilo bi to vrhunsko ludilo) i to je to. Pa da li je to normalno??? Nije ovde samo on kriv, ko su savetnici, ko su pomoćnici, ko je ovo organizovao, ko je softvere i procedure napravio?

    1. Upropastio sve i otišao….nije prvi, a dok smo mi ovakvi, klimoglavi neće biti ni poslednji.

  3. Videla žaba da se konji kuju….vraćajte decu na klasičnu nastavu dok ne propadnu na ulici….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.