Igor Božić novi news direktor N1 televizije 1Foto: Medija centar Beograd

Na poziciju news direktora televizije N1 u Srbiji danas je imenovan Igor Božić, koji je od osnivanja bio na poziciji izvršnog producenta ove medijske kuće.

„Uvereni smo da će N1 sa novim rukovodstvom i timom vrhunskih novinara koje već ima, postati još uticajnija medijska kuća. Stabilna osnova koju smo izgradili proteklih godina tokom kojih je N1 prepoznat u javnosti kao pozdan izvor informisanja građana omogućavaju nam da nastavimo da se razvijamo, ojačavamo svoj tim i realizujemo nove, velike projekte“, poručuju iz uprave Adria News.

„Ove promene neće uticati na uređivačku politiku N1. Ostajemo dosledni profesionalnim standardima i nastavljamo da radimo u javnom interesu kao i do sada. Iza našeg programa stoji ceo tim profesionalaca koji već sedam godina pravi kredibilan informativan program, što je i javnost prepoznala. Svi zaposleni u N1 su svesni te odgovornosti i obaveze prema javnosti“, istakao je Igor Božić.

„Dosadašnjem direktoru Jugoslavu Ćosiću, koji je vodio televiziju N1 od osnivanja, želimo puno uspeha na budućim projektima i zahvalni smo na svemu što je učinio u razvoju N1“, saopštilo je rukovodstvo Adria News.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari