Imate stomačnu kilu? Ili kamen u žučnoj kesi? Trenutno su u toku promotivni paketi za operacije žučne kese i kile koji traju do kraja septembra 2023. godine

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. Znaci Srbija postaje svet najzad. Ko ima plati pa ga oprave a ko nema neka mu Bog pomogne. Siguran sam da je ovaj doktor studirao medicinu da pomaze ljudima a ne zbog love. Bravo. Samo u Srbiji Brale.

  2. Što se tiče cene,malo mnogo.Sad će ministarka ,Dr Danica u koju mi sadašnji i budući pacijenti gledamo,nadamo da će uvesti neki red po bolnicama.Pogotovo na hirurgiji,gde je bilo dosta propusta, što neznanjem,što nemarnošću,što bahatošu.Pustaju kući operisanog ubrzo,sa bolničkom i drugim bakterijama,sa temperaturom,sa visokim drugim nalazima.Imate mnogo loših ishoda.Proverite te ishode u Valjevu.Svi ti doktori su završili isti fakultet,istu zakletvu dali,a da imaju tolike propuste.Imamo proverene slučajeve da đžep radi,i opet propusti.Vrlo,vrlo je mali broj hirurga koji ceni svoju profesiju(predan do kraja pacijentu)Ministarka je bila skoro u Valjevu.Pohvalila je RADIOLOGIJU,KARDIOLOGIJU.Pohvala na mestu.Radiologija radi crnački.Sa starim aparatima,ostaju prekovremeno do kasno u noć.Imaju na čelu Dr.Dragana Grbića i njegov tim koji neznaju za odmor.Malo je takvih.Ministarka, mi pacijenti Vas molimo uvedite red u VALJEVSKOJ bolnici,ili nam uvedite da možemo lakše doći do Beograda,i tamo se lečimo.Hvala,hvala…unapred!

  3. Na hirurgiji u Valjevu postoji Dr.specijalista opšte hirurgije Ivan M. Timotić, koji mi je spasao život. To je mlad doktor, pun znanja, posvećen u potpunosti pacijentu.Za tog doktora je najveća nagrada kad je operacija prošla kako treba i da se pacijent oporavlja uspešno. Te posleoperativne dane je pacijent praćen od strane Dr. Ivana Timotić, sa najvišom primenom znanja, iskustva..Hvala, kad postoji, da svoju diplomu, zakletvu, specijalizaciju sprovede u delo. Da nesramoti svoju struku. Još jednom mu veliko hvala, što mi je produžio život.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.