„Ime Beogradske arene neće više biti na prodaju“: Aleksandar Šapić otkriva šta će biti s tim objektom

Ostavite komentar


  1. Pa zar gospodin Sapis nije vec podneo ostavku ? U kom svojstvu on sad govori u javnosti ? Da ne pitam kakva on ovlascenja ima o bilo kakvim odlukama ?

  2. Pa zar gospodin Sapic nije vec podneo ostavku ? U kom sada svojstvu on ima pravo da govori u javnosti ? Da ne pitam kakva on ovlascenja ima o bilo kakvim odlukama ?

  3. Bravo,predsednik se konacno seti da ima nesto sto je simbol grada ali sme da kaze samo ono sto ne ugrozava stranacke interese,Arena treba biti Beogradska ok ali i sajam je beogradski pa ce nestati a bice surcinski,zeleznicka je bila beogradska pa je sada okruzena smecem dok je ne ruiniraju i poruse i jos mnogo toga,predsednice scuvajte sve simbole grada da biste bili upamceni kao castan predsednik,ovako populistickim merama pokrivate javasluk i urusavnje grada.

  4. od kad je ova vlast došla na čelo u zemlji, beogradu, prvo što su uradili u beogradu, ukinuli su ,,bonigikaciju na ,,infostan,, svima kojima je po osnovama bila odobravana, po osnovu socijalnih slučajeva , učesnika ratova borcima itd..i to sa 50% na 30%.. momentalno i ograničili na racun , Infostan,, do 8000 dinara, kao osveta prethodnoj vlasti….i to važi do dana današnjeg, taj popust gubi na davanju, jel racuni sad prelaze odavno i to preko 10 i više Hiljada dinara, tako da eto ..ovo je izgubio iz vida kada se ovaj hvali uspesima u gradu od kad je on postao gradonacelnik…..sve su uništili sve , a rek kad ih bus,plus dobije na sudu, sta ce onda ostati od imovine grada ..koliko će tu morati da plate vlasnicima bus,plusa…raskid ugovora

  5. Popravite ulice u Mirijevu i trotoare da ne lomimo noge i kola bolje ulice imaju po selima

  6. Sve je lepo…ali g Šapiću kako suzbiti primitivno huligsnstvo..ceo grad je u škrabotinama..a table koje se postavljaju nisu za nas dok se ne prosvetimo..opusmenimo i izobrszujemo..nažalost polupaće ih…uključi kom piliciju da radi svoj posao a ne da reklamira mišiće i pendreke.

  7. Podrzavam Vas Gradonacelnice. Predlazem, da vi kao borac za zastitu imovine i simbola grada Beograda, pokrenete inicijativu za vracanje otudjene ili bolje receno poklonjene u bescenje imovine grada Beograda, Sava centra i Beogradjanke? Od strane bivseg gradonacelnika, Gorana Vesica. Takodje predlazem, da zabranite dalju svaku prodaju imovine grada Beograda, jer to rade samo raspikuce i lovatori u mutnom, a to je sve cinio Goran Vesic, nemilosrdno rasprodajuci imovinu grada Beograda, u namestenim prodajama.

  8. Obnovili ste Kraljevu cesmu kao mesto komunistickih streljanja svojih protivnika. Ja se pitam, kako cemo i cime mi da obnovimo Srbiju od tihog, dugotrajnog i svakodnevnog naprednjackog nasilja. O egzekucijama koje vrsite nad svojim narodom da ne trosim reci. Sto se tice Arene, ma prodao bi i rodjenu sestru za dobar procenat. Jednostavno, los si covek, lazov si, tacka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.