Imunizacija bez prijavljivanja na portal eUprave od sutra u lokalnim samoupravma Borskog okruga 1Foto: J. B. K.

U sve četiri lokalne samouprave Borskog okruga od sutra će građani moći da se vaksinišu bez prethodnog prijavljivanja na portal eUprave.

Prvu dozu vakcine Kladovljani koji se nisu prijavili mogu da prime u Službi opšte medicine od 15 do 20 časova, a od sutra startuje i imunizacija u terenskim ambulantama pa će u  Ljubičevcu vakcinacija biti sprovedena od 7,30 do 9 sati, a u Kupuzištu od 10 do 12 časova.

Bez prethodne prijave preko portala Euprave Borani od sutra mogu da se vakcinišu svakog radnog dana od 8 do 14 sati u prostorijama Patronažne službe borskog Doma zdravlja.

Nadležni u borskom Domu zdravlja kažu i da  svi oni koji imaju zakazane termine mogu da se vakcinišu na vakcinalnom punktu u Klubu za stara lica u Boru tokom čitave sedmice od 8 do 18 časova.

Na punktu za imunizaciju u Domu penzionera u Negotinu sutra od 8 do 13 sati počinje imunizacija bez prethodnog prijavljivanja.

Od sutra mobilne ekipe negotinskog Zdravstvenog centra počinju masovnu vakcinaciju u seoskim naseljima ove opštine.

Kako je saopštio opštinski Štab za vanredne situacije u seoskim ambulantama u Jabukovcu i Štubiku imunizacija počinje u 9 sati, a u 12 časova u seoskoj ambulanti u Plavni.

Stanovnici majdanpečke opštine koji do sada nisu vakcinisani, bez prethodne prijave od sutra mogu da se vakcinišu na postojećim punktovima u Majdanpeku, Donjem Milanovcu i Rudnoj Glavi.

Nadležni najavljuju da će imunizacija biti organizovana i u seoskim naseljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari