Infektolog iz Zaječara: Očekivao sam da Vučić i ova država stanu iza mene

Nenad Ristović, koji je vratio odlikovanje predsedniku Srbije, kaže da je pretnje prijavio policiji, a da reakcije nije bilo

Ostavite komentar


  1. Доктор Ристовић, стручњак и хуманиста. Он и његове колеге су нама потребни као суво злато, као кап воде у пустињи. Они су неопходни нама, али их и цео свет оберучке прихвата и тражи, јер спашавају животе свих!!
    Са друге стране је Зајечарац, градоначелник, Бошко Ничић.. Коме ли би он на кугли земаљској био потребан?

    1. Sugrađanko moja, nisi sasvim u pravu. Vidiš da su i kriminalci nekome potrebni. Nažalost taj neko je sebe ustoličio na mesto predsednika ove jadne i napaćene Srbije, tvrdeći beozbrazno da je on predsednik SVIH DRŽAVLJANA Srbije što je čista laž. On je predsednik samo onih oko 27% birača koji su glasali za njega, a nas, većine, NIJE. Nisu samo ta dva propaliteta u Zajčaru uz svog vožda, tu su i mnogi drugi, osuđivani i neosuđivani -od Veselinovića pa do… da ih ne navodim, javnosti su imena dobro poznata. Kriminalac do kriminalca! A nas, stariju generaciju Beograđana su kao decu ondašnji učitelji i roditelji, stalno učili da si i sam onakav, kakvi su oni sa kojima se družiš -ili u odraslom dobu sarađuješ! Da li je time sve rečeno i za Vučića? Ne znam, verovatno. On čak javno brani svoju okolinu jer je nanjušio „politizaciju“ slučaja „Zajčar“. Čudi me da nije izgovorio i ono čemu su ga možda učili njegovi komunistički roditelji- da je doktor iz reda SPOLJNIH i unutrašnjih neprijatelja kome je on, jer neko od njegovih saradnika nije na vreme „proverio“ doktora, velikodušno dodelio zlatnu (stvarno zlatnu ili samo pozlaćenu?) medalju. Ako je tako, onda je bilo bolje da je na vreme proveravao ljude koji su mu bliski- saznao bi koliko godina robije imaju neki „časni članovi“ SNS-a!

      1. Poštovani ,,Stari Beograđaninu,, prevideli ste jednu ne malu činjenicu. Ako je neko izabran za predsednika države, ili bilo koje druge dužnosti npr. poslanik, predsednik vlade, ministar, dužan je da na najbolji mogući način vrši tu dužnost na koju je izabran, bez obzira na broj glasačkog tela koje je za njega glasalo. Neko je izabran zato što je dobio zakonom određenu većinu. Jedino je Slobodan Milošević osvajao izbore sa kvalifikovanom većinom. O tome nema mesta diuskutovati. Može se diskutovati o tome da li izabrani dobro ili loše vrši dužnost na koju je izabran.

  2. Gospodine infektolože, prvo izvređate državu Srbiju i Predsednika Republike Srbije, a onda tražite da Vas Republika Srbija i Predsednik Republike Srbije da Vas brane. Malo čudan rezon. Zanimljivo je to da Vam je trebalo dosta vremena od dobijanja ordena do vraćanja istog, pa to dovodi u sumnju da ste orden vratili na nečiji nagovor.

    1. Dokle cete vlast poistovecivati sa drzavom? Kakav napad na drzavu? Smesno!!!! Ja sam se nadala da je ta demagogija davno prevazidjena ali izgleda da sam se grdno prevarila!

    2. Doktore, mnogo si naivan ako si verovao Vučiću. Tebi i porodici mnogo zdravlja i sreće, zaslužio si.

  3. Nije vam Vucic dodelio orden, vec predsenik republike u ime Srbije, za vas doprinos borbi protiv pandemije. To nema nikakve veze sa vasom suprugom i sinom, a jos vise pateticno zvuci da orden pripada svim medicinskim radnicima. Pogresili ste doktore, pogresili.

    1. Ti izgleda nisi čitao sve će to narod pozlatiti. Šta nije jasno ? Svaka država, firma čovek gleda da iskoristi nekoga ili nešto i posle toga ćao. Koliko je ranjenika i poginulih zaboravljeno od Krajine, R Srpske i Kosova puno ih je Srbija. Da ne pominjemo vatrogasce, policajce, rudare. I na kraju mi smo dužni da za našu državu uradimo šta možemo a država ako se seti seti

  4. Doktore Vama je medalja dodeliena „ni po babu ni po stričevima“. Država ti zahvaljuje za rad kovid sistemu, predlog je došao iz bolnice, a imalo je tvojih kolega istih kvaliteta, a jedna medalja. Da ti je medalju dodelio, NPR. predsednik Srbije tvojih istomišljenika, vi bi trčali po Zaječar i vikali ko vam je dodelio medalju. Objektivno niste je ni zaslužili, dajte je vašim kolegama u bolnici, njih ste uvredili.

  5. Ko zna šta je ovaj infektolog hteo da Postigne sa ovakvim Gestom
    Dobio taj Orden
    Vratio ga
    Šta sad Kukumajci
    Vucic ne Rešava Privatne Probleme

  6. Bravo doktore , e da je više takvihbili bili bi bolji od Švajcarske !
    Sa „OVIMA“ kada se rukujete pogledajte dobro da li su svi prsti na ruci !
    Puno srece i zdravlja vama i porodici !

  7. doktore zar je moguce da vi ne vidite u kakvoj zemlji zivite , ocekujete da oni stanu iza vas…“ malo morgen “ sto rekao bivsi diktator…mi smo svi potrosna roba i malo bitni za njihove krupne planove..

  8. Doktore ostaje Vam samo da idete u inostranstvo, da prestanete da sekirate porodicu i obezbedite im buducnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.