Informer kažnjen jer je Boška Obradovića nazvao fašistom

Ostavite komentar


    1. Ali Boško tvrdi da u Srebrenici nije bilo genocida. Kaže to je bila čista akcija srbijanskih paramiljitaraca! Znači reći to te ne čini fašistom – sud je presudio! U kakvoj to državi živimo?

    2. Obradović me ne zanima, ali na žalost toliko vrede čast i ugled bilo koga u Srbiji po oceni srpskih sudova. Možda eventualno 150,000 dinara….Max…Neshvatljivo…

  1. 100000 kazna, sprdnja, to zlo od nazovi tabloida treba zatvoriti ovako im samo daju vetar u ledja da Kvazimodo i dalje vredja ljude i iznosi neistine

  2. Kazna je zanemarljiva u odnosu na ogroman novac koji tabloid dobija iz budžeta, tj. određenog fonda namenjenog medijima.
    Dežurni branitelji AV-a i sns-a treba da se pitaju – kakav je to režim koji počiva na “Pinku“, “Informeru“, “Kuruiru“? Režim u kome su Ž. Mitrović i D. Vučićević važni faktori. Režim u kome je vođa navijača mal’ te ne državno zanimanje. Podrazumevaju se “napucani“ bicepsi i tricepsi, obrijana glava, tetovaža (što više), crni džipovi zatamnjenih stakala… I unosan biznis koji režim dodeljuje, ili bar žmurenje na “valjanje“ izvesne robe…

  3. Pa to sa „fasistima“ stvarno nije u redu. Bilo bi posteno da se u medijima koriste prava imena – ljoticevci, nedicevci, cetnici, ideoloski neutralni oportunisti, oni koji cekaju vizu i oni koji cekaju da umru. Tu smo onda svi.

    1. Nazivati coveka iz Cacka fasistom samo zato sto ne ljubi izdajnicu vlast je ponizenje svih nas autothonih Srba odstrane komunistickih potomaka koji trenutno vladaju Srbijom.Njihovi preci su vise pobili Sumadinaca nego Nemci.

    2. Četnici su elitna srpska vojska, dao bog da su četnici bili pobednici, ne bi komunisti pocepali srpski narod, omogućili genocid nad njim i srpske teritorije okupirali. Još su eks komunisti na vlasti, neće dugo, nadam se.

  4. Sad će UNS oštro da reaguje i osudi pisanje i koncept Informera.
    Šala naravno, kao i sve institucije u ovoj Nedodjiji.

Ostavite komentar


Društvo

potraga za devojčicom bor

Mesec dana od nestanka i ubistva devojčice iz Bora: Dokle je istraga stigla i šta je do sada urađeno?

Prošlo je tačno mesec dana od kada je nestala devojčica iz Bora, za koju se sumnja da je ubijena. U ovih mesec dana, slučaj je pratila velika zaineresovanost i uznemirenost javnosti. Iako je MUP angažovao sva svoja raspoloživa sredstva, rezultat istrage nije za pohvalu. Dvojica osumnjičenih za ubistvo devojčice jesu uhapšeni, ali sem priznanja jednog od njih u tužilaštvu, policija praktično ima vrlo malo dokaza.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.