Inicijativa mladih za ljudska prava: Biblioteka u Negotinu da ne ustupi prostor ratnom zločincu Šljivančaninu za promociju

Traže da se EPP izjasni o podršci SNS-a Veselinu Šljivančaninu

Ostavite komentar


  1. Neko ko odsluži svoju kaznu je slobodan čovek sa svim pravima i obavezama kao i svi ostali gradjani.
    Bilo bi lepo da se u (YIHR) u Srbiji malo razumeju u prava ako tamo ima pravnika.

  2. Ako se ti mladi bore za ljudska rava, onda bi bilo pozeljno i da se opismene i da pocnu razmisljati za koga i za sta se to oni bore.

  3. Nek ti mladi ljudi prepuste Negotincima da odluce koga ce ugostiti. Nismo se odrekli Hajduk Veljka, pa necemo ni drugih nasih heroja.

  4. Svako ko je odslužio kaznu, može osim ako nije čista propaganda, svoje delo da promoviše gde želi. Sledeći u Negotinu je gost general Lazarević, onda V. Šešelj sa svojim novim knjigama pa Biljana Plavšić i tako redom do kraja ove godine.

  5. Ne bavim se politikom, ali se sa ovim stavom mladih slažem u potpunosti. Nije im mesto u biblioteci. Biblioteke piscima i pesnicima, i biće nam i bolje i lepše.
    Tribine u partijske prostorije, pa neka pričaju od jutra do mraka ako neko želi da sluša.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.