Inicijativa traži ostavku Malog

Ostavite komentar


  1. Cemu toliko napada na coveka? Pa sta ako je rusio, pa sta ako je varao u Agenciji, pa sta ako je oteo decu zeni (odlukom potpuno nepristrasnog suda), sigurno je sve to uradio u najboljoj nameri, samo ste vi ljubomorni sto on moze, a vi ne mozete. I ova njegova bivsa dok je covek kesirao lovu, ona sve karticama placala kao da je rodjena u banci. Mali je jedan od najvernijih premijerovih saradnika i mislim da treba da pokaze narodu sta se sve moze postici clanstvom, poltronstvom i teskim masinama…
    Nego gde ima da se iznajmi buldozer revolucionar?

  2. Nedavi te gradjane sa izmisljenim i potplacenim pricama,vec sa konkretnim dokazima koje nemate vec izmisljate izadjite pred tuzioce.sobzitom da nista nemate molimo vas da vise NEDAVITE BEOGRAD I GRADJANE izmisljenim pricama.

  3. A potvrda je došla od ostavljene supruge koja traži osvetu…koje ludilo,pa treba biti dovoljno mentalno inferioran u odnosu na širu balkansku okolinu pa poverovati u ovakvu nebuloznu izjavu i to baš pred predstojeće predsedničke izbore.

  4. Ne dam Malog!!! To ce biti odgovor tipa koji je umislio da je specijalni izaslanik Boga za zemlju Srbiju. Na vlast je dosla organizovana kriminalna grupa koja je zanat ispekla 90-ih godina, a sada je pojacana najvecim olosem iz DOS-a, tako da sa njima razgovora nema. Ostaje samo pitanje koliko je narodu preko glave ovih obmana i kada ce zasiljiti olovke i reci im zbogom. A tek onda sledi problem, jer uveren sam da za razliku od vlasti posle 2000-te, ovi eksperti nece mirno izvrsiti primopredaju duznosti.

  5. Ne znam čemu tolika uzbuna zbog rušenja. Ovo je pravna država, zakon se mora poštovati. Nisu hteli sami da uklone bespravno podignute objekte, normalno je da će biti nasilno srušeni. Neće niko državu vući za nos.

  6. A potvrda je došla od ostavljene supruge koja traži osvetu…koje ludilo,pa treba biti dovoljno mentalno inferioran u odnosu na širu balkansku okolinu pa poverovati u ovakvu nebuloznu izjavu i to baš pred predstojeće predsedničke izbore.

  7. Kada se uporede sa ovima, Miloševićeva ekipa je bila Akademija nauka i umestnosti za ovu Vučićevu. Najmanje što mogu i što su u obavezi prema građanima je da predsednik vlade podnese ostavku, da se raspusti skupština i da se raspišu vandredni parlamentarni izbori ! Mali je organizovao, ali iza svega stoji državni vrh na čelu sa Aleksandrom Vučićem. Vučić se slavi, on je glavni, on odlučuje o svemu i naravno da je i o ovome odlučio i znao, jer on izdaje naređenja, on je komandat, bez njegovog odobrenja ne može ništa da se uradi. Predsednik vlade, koji zajedno sa svojim najbližim saradnicima stoji iza stopiranja pravnog poretka zarad nasilnog rušenja ne sme više biti premijer države. Može, ali to onda nije pravna država, već despotija bez prava i zakona sa neograničenom vlašću u rukama jednog čoveka i njegovih saradnika u šta se Srbija pretvorila vladavinom Vučića i njegove svite. Svi oni koji daju podršku ovoj vlasti treba da budu svesni da učestvuju u najvećem zločinu nad Srbijom.

  8. Patkari su poznati kao placenici tako da ce protestvovati za sta ih bilo ko plati bez dokaza i argumenata. Ovo je tuzno . Sinisa Mali je toliko dobrog ucinio za Beograd da je sramota da ga grupica placenika vredja neosnovanim optuzbama .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.