Insajder: Bivša državna sekretarka MUP promenila ime firme, pa dobila novi posao od tog ministarstva

Ostavite komentar


  1. Tek će se otkrivati nove i stare afere i pljačke stranke i ljudi bliskih SNS i Vučiću. Nikada više pljački narodnog novca nego u toku ove vlasti. Srbija ima para ali narod nema jer sve što narod zaradi oni troše na poslove iz kojih ono što je narod zaradio provizijama i “ taksama“ zvanim mito stave u svoje džepove. Od njihovog „najvećeg napretka“ plata i penzije skoče 10% a njihovi džepovi puniji 200%.

    1. A zasto mucke? Ja iz navedenog teksta ne vidim u čemu je problem. Novinar je izneo činjenice, s tim da nijednom rečju nije ukazao ko i gde greši. Da li je posao dobijen bez tendera, da li je tender namešten, da li je problem cena ugovorenog posla? Ništa od toga nam nije rekao novinar. Mozda pomenuta gospođa nesme da ima firmu ako je radila u Mup-u? Možda nesme da radi za bivšu firmu? Zašti to novinar nije pojasnio. Da se razumemo, ja nikako nissm za ovu Sns mafiju…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.