Institut BioSens dobija novu zgradu i opremu

Ostavite komentar


  1. Naravno, sve ozbiljne istrazivacke pare idu u Vojvodinu. Priprema se otcepljenje od primitivne centrale i juga po Slovenackom scenariju. A sada, sto neko ne napravi istrazivanje odakle njima pocetni kapital koji su koristili za lobiranje i razvoj. Lako je smrdeti sa punim gacama, kaze nasa stara poslovica. Inace, tamo se samo mlati prazna slama, a ta istrazivanja koje oni rade su samo smesna maskarada.

  2. sama vest je birokratska i politička. Ovako kako ste ovo prezentovali imama utisak da se radi o jednom birokratskom a naučnoistraživakoj ustanovi. Ako je to naučnoistraživačka ustanova onda ste trebali navesti koje projekte će razvijati i da se da rok za svaki projekat i da s e po isteku roka javno objave rezultati. Bez ovoga ovo je još jedna birokratska ustanova bez kontrole i bez rezultata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.