Institut: Nema tragova zagađenja Lepenice posle izlivanja crvene tečnosti

Ostavite komentar


  1. Kako bih ja vama podelio radne knjižice uz krivične prijave zajedno sa inspektorima i supovcima koji su „istraživali“ slučaj. Još jedan dokaz u nizu da kada radiš za državu možeš kako hoćeš, samo ne diraj moćnike. Čika Steva ovaj otrov nije mogao da prospe. Inače o kvalitetu vode u Lepenici bez komentara. Ona inače nema tragove života. Problem su bašte i bunari u slivu i reka Morava.

  2. I nikom ništa?!!! Reka više nije crvena i sve je u najboljem redu?!!!
    Zna se da je farba sipana u Kosovskoj ulici kroz kišnu kanalizaciju i to je to, ne istražujemo dalje? Na primer, takvih koji rade s velikim količinama crvene farbe u blizini te Kosovske ulice ima barem 700.000, pa je zato baš nemoguće utvrditi ko od njih je prosuo? Ma, jadni vi…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.