„Srbi su odlazili zbog osvete Albanaca, pa zbog loše politike Beograda“: Sagovornici Danasa o iseljavanju i egzodusu Srba sa Kosova nakon NATO bombardovanja

Ostavite komentar


  1. Moram da pita , koja osveta Albanaca..Od 1689 godine do 2024 godine u neprekidnom nizu, doduše na različite načine, i u različitim uslovima, traje etničko čišćenje, sa islamskom, a onda nacionalističkom osnovom od strane Albanaca, nad Srbima,,To je utemeljeno i kroz njihovo vaspitanje, i kroz njihov doživljaj društva čl države..U vreme socijalizma zloupotrebom sistema čl u Turskoj imperiji uzosnov islamske nauke o pravu muslimana naspram
    nevernika…klanje, ubijanje, otimanje devojaka, prevođenje u islam a posle toga i vremenom albanizacija..STVARNO OVDE NEKO MISLI DA NIKO NIŠTA NE ZNA!!! Drugi rat , proterivanje Srba, koji su napravili naselja na državnoj svojini npr.. Nekažnjeni zločini albanskih balista..A npr Srbija NIJE PROTERALA ALBANCE PISLE 1912. GODINE,NPR..ČAK NI DEO..Sem onih koji su sami hteli da odu.. A šta su oni činili do 1912., kada im je od Turske i bilo dopušteno da to čine!! Ili pos li evDrugog rata, kada ne da nisu hteli Jugoslaviju, već nisu ni ratovali protiv okupatora!! Dajte istinu, i samo Istinu!! I da ne brkamo, planove čl ok stvaranja, I IZNUĐENU OSVETU…PROSTO TO NIJE ISTO..

  2. Naravno! Svi koji su stolovali u vrhu Srbije od 1999 do danas su partneri i saradnici Albanaca i NATO zlocinaca. Etnicko ciscenje je sporovodjeno perfidno i temeljno, osim nekoliko ociglednih akcija progona i proterivanja na koje drzava Srbija nije imala apsolutno nikakvu reakciju. Sve poslanike i funkcionere od 1999. do danas treba proglasiti izdajnicima i kolaboracionistima i svima podeliti po 10-50 godina robije, u zavisnosti ko je koliko izdao Srbiju i interese Srbije i njenih gradjana!!!

Ostavite komentar


Društvo

Živković (SSP): Vlast ne reaguje na nasilje nad decom 10

Živković (SSP): Vlast ne reaguje na nasilje nad decom

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) i predsednica Resornog odbora za socijalnu politiku te stranke Irena Živković izjavila je danas da vlast "ništa nije uradila, niti će uraditi" povodom nasilja nad decom i ocenila da se iz nadležnih institucija moraju izbaciti politički podobni i nestručni ljudi da bi se to promenilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.