Isidora Žebeljan: Srbija je pretvorena u mafijašku ludnicu

Ostavite komentar


    1. Nije! To dal si ti normalan svet treba dtugi da procene, a ne ti. To vazi i za mene naravno.

  1. Bolje bi joj bilo da se bavi svojim poslom, neka muzicira, a ne da pilitici i deli savete tamo gde nije strucna. Mnogo ljudi sebi dozvoljavaju. Pa sta ako je akademik, akademik je u muzici i ni u cemu drugom. Sad bi svak da se eksponira.

    1. Ne reče li malo pre da treba bog da sudi? (Slovo je malo jer ih prošetalo 3000 ljudskom maštom od kad postoje zapisi.)

  2. A koji je dokaz da je ona normalna ?? Jel spada u one “ intelektualce“ na koje ste vi srbi dali OGROMNE PARE za skolovanje i a koji vam nikakvo duhovno bogatstvo nisu doneli nista dobro nisu uradili??

  3. Koštunica tadić dačić palma krkobabić jajić i ostali su u zaveri protiv srbije. Av je posledica njihovog rada.

  4. Pa to se sve moglo reci u bilo kom momentu u poslednjih 8 godina. Ali vazda resavamo svetsku krizu umesto da se pozabavimo konkretnim problemom u momentu kad se desi. Da smo svaki put reagovali, cak bi i ova vlast mogla nesto da nauci. Nije bitno ko vlada, bitno je ko vlast kontrolise.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.