Isključeni iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci 1Foto: Nenad Kovačević/Danas

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su juče iz saobraćaja trojicu vozača automobila koji su upravljali vozilom pod dejstvom kanabisa, jednog koji je imao 2,01 promil alkohola u organizmu, kao i vozača skutera koji je bio pozitivan na psihoaktivne supstance.

Policija  u Ulici carice Jelene zaustavila je fijat punto kojim je upravljao četrdestdvogodišnjak, a alkotestom je utvrđeno da je bio u stanju potpune alkoholisanosti.

Iz saobraćaja su u Čukarici i Zemunu isključeni dvadesettrogodišnji vozač sitroena i dvadesetpetogodišnji vozač pežoa koji su, kako je utvrđeno droga testom, bili pozitivni na kanabis.

Takođe, pod dejstvom kanabisa vozio je i šesnaestogodišnjak koji se oglušio o naređenje policije da se zaustavi u Avalskoj ulici. Daljom kontrolom utvrđeno je da nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila i da je na automobilu marke fijat kojim je upravljao istekla registraciona nalepnica.

Saobraćajna policija je u Ulici Pere Ćetkovića zaustavila dvadesetosmogodišnjeg vozača skutera, a droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kanabis i amfetamin.

Protiv vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari