Istina o preminulima od kovida je morala i mogla ranije da bude saopštena

Ministar zdravlja najavio radnu grupu za ispitivanje preminulih od kovida nakon godinu i više dana ćutanja nadležnih o žrtvama korona virusa

Ostavite komentar


  1. Od vajkada je priča ista. Ako hoćeš nešto da zabašuriš, formiraj komisiju, radno telo… Živi bili pa videli da će to sve da se završi – nigde.
    Šta se dogodilo sa „radnom grupom“ za ispitivanje posledica NATO bombardovanja? Zna li neko koji su nalazi i zaključci? Ja ne znam.

  2. Baviti se statistikom u toku pandemije kad je zdravstveni sistem bio pred pucanjem bilo bi sumanuto. Gospođa Jovanovic i ostali dezurni kriticari zdravstvenog sistema i zdravstvenih radnika mogli su se kao volonteri prikljuciti lekarima u crvenoj zoni i onda bi tek shvatili „primat“ statistike nad klinikom i svakodnevnom borbom da spasite neciji zivot.
    Srdacan pozdrav.

  3. Može da bude samo manji, a ne veći. Ko nije imao kovid dijagnozu u trenutku smrti, sad sigurno neće da ga ekshumiraju.

    Ova komisija treba da vidi ko je umro SA kovidom, a računalo se kao da je umro OD kovida samo zato što je bio kovid-pozitivan.

  4. S – Stranka N – Nastrane S – Stvarnosti.
    Jednostavno su odlucili da nas lazu umesto da nam kazu kako stvari stoje, bas im hvala.

  5. O kakvoj „istini“ se može razgovarati ili je očekivati od jeftinih balkanskih politikanata…?!
    Posebno od ovih trenutnih…!!!

  6. Samo treba javno objaviti spiskove preminulih od kovida po datumu smrti po opštinama i gradovima i odmah će mo znati da li su prikrivane brojke

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.