Istraga zbog pretnji na društvenim mrežama vlasniku pekare iz Borče

Ostavite komentar


  1. Čuj, došao iz inostranstva, da srpskoj državi obogati. Može on to u Sqiperie raditi. Eno mu Elbasan ili Tirana, te nek živi, radi i zarađuje…, ko mu barani. Moji ne bi htelei ostati tamo gde nas neće! Bolje je otići s mirom, nego se žaliti po medijima kako se ne oseća sigurno. Ko se to u Srbiji (poznatoj po korupciji, kriminalu svake vrste…itd) oseća sigurno. Lepo put pod noge i srećno u nekoj drugoj državi, u Srbiji ni većini naroda srpskog, sreće nema…

    1. @Ivan Jovanović***Koje je to krivično delo počinio ovaj pekar da bi mu ti predložio „put pod noge“?Pročitaj Ustav Srbije,to je država i nekih koji nisu Srbi!.I neki drugi su se osećali nesigurno pa su upotrebili taj „put“.Po tebi je to isto OK?

    2. Kakve veze ima odakle je došao? Ima pravo i da se žali medijima! Ako u Srbiji smeju da postoje informer,kurir,srpski telegraf,novosti,alo…zašto i ovaj pekar,ni kriv ni dužan, ne bi mogao da se oglasi?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.