Istraživanje CRD: Vlade Zapadnog Balkana ugrožavaju pravo na slobodu izražavanja

Ostavite komentar


  1. Držite se vi vašeg zatvorenog društva, bar dok vam ne odobre „da budete obavešteni“ o stvarnim događajima 90-ih u bivšoj Jugoslaviji i na Balkanu u celini: Uništenje međunarodno priznate države, proterivanje preko 400.000 Srba iz hrvatske, okupacija KiM od strane zapadnih agresora i stvaranje kvislinške države na ovom delu Srbije, insceniranju Markala, Vase Miskina, Tuzlanske kapije, Račka i drugim lažima vaših „demokratskih političara“ i „slobidnih medija“!

    1. Drži se ti svojih utucanih mišljenja samo za sebe biće lakše i tebi i nama.

  2. Zamolio bih vas da mnogo veći dio vašeg medijskog prostora ( mnogo veći dio nego što je to do sada bio slučaj), posvetite temama iz Republike Srpske, prije svega zbog zaštite, slobode govora, misli, pisane riječi, nametnutog vanrednog stanja, iz razloga teške cenzure i nemogućnosti nepristrasnog novinarstva, ali i same stručnosti novinara. Na primjer postoji samo jedan nepristrasni i za sada nezavisni medij, znacajne gledanosti na teritoriji RS, BN televizija, međutim, apsolutno neprofesionalni ( na granici potpunih amatera) nestručni, ali ne i nevjerodostojni kadrovi, međutim, kvare sliku pravilnog prenošenja novinarski vjerodostojne informacije u pravom smislu te riječi. Ako se u 21. vijeku Srbin iz RS moze pozvati i tražiti pomoć od Srba iz Srbije, onda je to ova situacija. Nemamo mogućnost bez ozbiljnih zakonskih i materijalnih posljedica da se naše naše mišljenje čuje, za razliku od Srbije, gdje je to ipak za sada samo pokušaj ograničavanja sloboda. Kod nas je to kupljenja stvar.

  3. Ovo ima smisla ..Tolerisanje Demokratskog sveta totalitarnom rezimu ima cilj DA LAZNE Korone iskoristi ITALIJA SPANIJA GRCKA NEMACKA DA NAJURI AZILANTE A STA MISLITE GDE CE IH NASELITI i gde ima policiski cas da te na miru dovezu i na sele .HA HA HI HI moj brat mudzahedin.Ko bi reko da Srbima odgovara Gey premijerka i policiski cas i varedno stanje , farma i zadruga i zato su lider na Balkanu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.