Ivanović: Uskoro ćemo morati da nosimo traku oko ruke

Vlasnik licence kviza "Stolice" o ukidanju ove emisije na TV O2

Ostavite komentar


  1. Ivanoviću odavno je to tako svuda, a ne samo kod vas na televiziji…u poslu ili umeš da plivaš ili propadaš

  2. Svaka cast!Pokazao si da imas obraz i kicmu,oni koji nemaju traju 24 minuta.

    1. Druže, mislim da grešiš. Kesić još ima ugovor i ne mogu mu ništa dok ne istekne, ili da isplate brdo para, fudbalski obeštećenje. E sad, kad istekne ugovor, i njega će eliminisati kao Ivana. Njima je Zoran mnogo veći trn u oku, ali mu sad ne mogu ništa.ispada da ih Kesić bije na njihovom terenu, pred sve njihovim navijačima, I NEKA

      1. Mislim da je Peđa u pravu, Kesić ne sme više ni da pomene Prvorođenog, kamoli da u emisiji izvede pesmu o Jutki. Cenzura ili autocenzura, potpuno je nebitno. Prodao se za sitne pare. Totalno razočarenje.

  3. Ivane potpuno si u pravu!
    Svakim danom “brze, bolje, jace“ tonemo na dno i ako se uskoro nesto ne promeni, postajemo Severna Koreja (jedina razlika ce biti da Koreja ima atomsko naoruzanje a mi Vulina i stare
    MIG-ove).
    Ukidaju kviz “Stolice“.
    Risticevic i Sormaz crtaju metu glumcu
    Nikoli Koji kome vec prete ubistvom na drustvenim mrezama
    a tuzilastvo ne reaguje.
    “Spontana “ podrska predsedniku opstine Brus “Jutki“.
    Predsednik opstine Grocka pusten iz pritvora.
    TREBA LI JOS NABRAJATI!

    1. Zorane, daleko ćeš dogurati u SNS hijerarhiji. AV bi isto tako bahato i nekulturno reagovao na stavove Ivana Ivanovića.

    2. Posle ovakve izrecene gluposti tesko bi neko preziveo al’ kao sto vidis ti si preziveo? Ujedno postajes medicinski fenomen a ako imas cime razmisli zasto?

      1. Ovo vazi za izvesnog.Zorana, koji je jos jedan od botovskih genijalaca???

  4. Uz duzno postovanje Ivane, mislim da gresis kada je Kesic u pitanju. Pazljivo sam odgledao zadnju emisiju i nisam primetio da je „spustio loptu“ .Dalje, mislim da Kesic ima ugovor i u slucaju raskida bi dobili debelo obestecenje i na kraju, istina je, Kesic nazadnjacima moze da posluzi kao alibi da nema cenzure. Svi mi ce mo moci da prepoznamo momenat ako se „kupi “ Kesic ali sam ubedjen da do toga nece doci,verovatno mu nece produziti ugovor pod izgovorom da je pala gledanost i sl. Osim ako se do tada nesto ne promeni

  5. Lik koji se u zadnje vreme oglasava kao neki „novinar“ ili sta vec, covek koji vec vise od decenije podilazi svojim burazerskim, ogavnim humorom poliprimitivnoj vecini drustva, ljigavac par ekselans, koji je poceo da kmeci pre par meseci tek kad je mecka zaigrala i pred njegovim vratima, a sve dotle za nasilje ove radikalske posasti na vlasti nit’ je cuo, nit’ je znao. Cibe!

  6. Posle svih pretumbacija da li ce ostati bar jedna tv kuca u Srbiji gdje ces moci da cujes drugacije misljenje od ? Kako stvari stoje bice to potpuni mrak.

  7. Cim je Karadzic iz upravnog odbora RTS dosao u O2 i sada postao direktor i kontrola Prve i sva kontrola i cenzura medija po direktivi mocnika sta reci a ne zaplakati. Jos pre devedesetih godina mi u Srbiji se suocavamo sa satanizacijom Srbije i naroda a koju sprovode Srpske vlasti mnogo mnogo vise nego sto to cine strani faktori i balkanske komsije. Tako da ako se zalimo na propast Srpskog naroda i Srbije iskljucivo su nam krivci nasi politicki oligarsi nego bilo ko drugi pa se tako ne smemo zaliti ni na sta drugo sem na vlasti koje pobise ljude sirom Srbije sem njihove marionete i ljude koji su u sprezi sa vlascu oduvek. Svi su se izredjali ali sistem ostaje ne promenjen cak sta vise je jos gore ucvrscen tako da im niko nista ne moze jos dugo dugo jel u njihovim je rukama sva moc i institucije a obican narod moze samo da place

  8. Zna se ko nosi traku za ruku ,mi smo u sigurnim rukama znajuci zahvaljujuci kome !

  9. Da, u pravu je covek….. Nakacili mu se za primer… Pa drugi da razmisle kad krenu na Vlast…. Uplašio bih se za svoj zivot ispravno, ali ovo i nije neki zivot…. Ukrali su mi ga, negde, nekada…. Zato Ivane, u nove radne pobede, za nas male, obicne…..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.