Ivanuša: Nećemo izbeći drugi talas korona virusa

Ostavite komentar


  1. Aj strucnjaci pocnite da testirate na eserihiju koli li na kandidu pa cete videti koliko ljudi ima tu bakteriju.Ako bi objavljivali statistiku,kada bi testirali kao za ovu infekciju,svet bi pomro od gladi ,eserihija se prenosi i putem hrane,tj namirnica.Neka SZO preko svojih glasnogovornika ne bude prenosilac ideja duboke drzave i globalnog sveta.Ako prestanete sa histerijom i pocnete da lecite normalno bice sve normalno vrlo brzo.Virus ko svaki,manje vise mozda malo pojacan.Naravno da govorim ko laik ali koji samo uporedjuje i kroz zivot vidi istinu.

  2. Šta je ovaj čovek, vrač pogađač? Na osnovu čega tvrdi to što tvrdi? Pojave se tako neki likovi u Srbiji i pričaju šta im odgovara! Nek ide odakle je došao, dosta nam je njihovog zaluđivanja i pretnji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.