Iz karantina u korona kampanju: Vučićev savršen rizik

Ostavite komentar


  1. Stekli su se uslovi za popustanje mera.
    Bez velikog okupljanja,ne vidim razlog da kampanja ne tece normalno.

      1. Da analiza je u duhu SNS ..kampanje….samo sto ne vidim potpisnika ??? I vi ste kao realni ??? Ko kaze da ce se izbori odrzati….Pricate i velicate Vucica….Vi niste list naklonjen nama gradjanima kojima je dosta ove mafijasko fasisticke vlasti…koji cine lokalni bilmezi djilkosi…navijaci i krimosi u policiji i vojsci..i naravno armija botova na celu sa Djukom Bizonom ili Govece gnuom i Micanom Frizerom???? Pitam se samo kada bude pao AV gde cete se sakriti??? Sarapa Vucicevic Krstic Krlo Martinovic Djuka Maja i ostala belosvetska go…

      2. Poštovani, da znaš koliko ne znaš, ne bi ovo ni pisao. Ali ja nemam nameru da te razuverim u tvoja ubedjenja, zato ostajmi dobro.

    1. Do juce je bio problem sto drzi ovaj narod utamnicenim jer, korona virus je samo izgovor, a danas, pustanjem naroda na slobodu pokusava da ga unisti tim virusom, koji se pokazao kao veliki „saveznik“ A. Vucica. Normalno je. imati averziju prema bilo kome pa i A.Vucicu ali nije normalno zbog toga izgubiti zdravi razum.

    2. Ne vidiš ti Olivera mnogo štošta pa ni to da ti je predsednik najobičniji lopov koji tebe i tvoju decu potkrada. Ako ti to ne smeta, tvoja stvar ali sam siguran da će smetati tvojoj deci pa nemoj da kukaš kad sutra pobegnu odavde i od Vučića i od tebe takve, slabovide.

      1. Neće njena deca pobeći ,i tad će biti potrebno botova nekom drugom vučiću. Ili ovom ,doživotnom,kako je krenuo.

  2. nije vama kriv vucic vama je kriv narod koji vam neveruje nista poceniliste obican narod jer smatrate da ste popili svu pamet ovog sveta vi znate a narod glup bilo ko da je protiv ovog dela opozicije pobedio bi ubedljivo narod je dobro zapamtio dosmanlije i nikad te likove nece glasati

    1. Hahahaha… Kako bi bilo da malo poradis na pravopisu? Mozda i na opstem obrazovanju, i da pokusas da mislis sopstvenom glavom?
      Znam da izgleda super besplatan sendvic i sokic svaki dan, ali na duze staze postaje monotono.

      1. Ti si sada rekao svoje i šta dalje? Jel imaš nekakav plan i program da ponudiš osim kritike, ironije i negative? Zar zaista miliš da će narod da glasa za takve

    2. A postoje i znaci interpunkcije (nemoj da te plaši ta teška reč), zarez, tačka, dve tačke, znak pitanja i znak usklika. Ima i drugih, ali idemo redom. Pa kad to savladamo, da pričamo o tome da li je „narod glup“.

  3. I da nije bilo korone, i da ne budu izbori narod bi se opet opredelio za gospodina vucica kratko i jasno !!

  4. Da li sam dobro shvatio tekst, ako kažem da je vaše mišljenje , da će Boško Obradović izaći na izbore? Analiza stanja je simpatčna, ali pokazala je u stvari da niko živ sem samog Vučića ne zna stanje u Srbiji. Da li će Vučić vladati kao MIlo? On bi hteo, a da li će? Zavisi od naroda i međunarodnog faktora. Mnogo više od ovih drugih. Dok zastupa interese krupnog kapitala dotle je izvesna njegova vladavina

  5. Nemojte da poredite strajkove gladju Seselja i Obradovica. Seselj je stvarno strajkovao gladju , a Obradovic nije izdrzao ni 24 sta da ne legne i ne jede. Pa svaka baba bi toliko izdzrala na stepenima skupstine. I ono nesto glasova sto je Obradovic imao sada je izgubio.

  6. Jalove bezidejne i jeftine analize kao i insistiranje na nekoj hladnoj bezosećajnoj distanci od realnosti u Srbiji su i dovele do toga da eventulalno otvorim vaš sajt jednom u tri meseca. Koliko imate čitalaca uopšte????
    I dalje ste šuplji i dosadni. Ni prezir prema Srbiji i srbima na kom počivate ne umete da prodate zabavno kao nekad.

    1. Isk*njao si ovde kao svaki dobar bot, ali to je u redu, od botova kao ti navikli smo na to i ništa drugo, ni bolje ne očekujemo.
      Meni je zanimljivije to što kažeš da eventualno otvaraš ovaj sajt (koji, zna se, uopšte nema čitalaca) jednom u tri meseca. Da li to znači da ćemo biti pošteđeni tvog botovskog lupetanja (barem) sledeća tri meseca? Ako je to, unapred ti hvala!

  7. Toliko ste postali nemocni i ocajni da vas je A.Vucic izludeo. Verujem da ga sanjate. Kampanja tece sasvim regularno uz sve odredjene mere niko nije ugrozen. Kada se okupljate ispred skupstine maltretirajuci narod onda je ok a voditi kampanju on line nije ok. Sirite mrznju oko sebe… cemu to?
    Zivot je lep

  8. Nema više nikakve smetnje da se izbori ne održe.Stekli su se uslovi za popuštanje mera. Bez velikog okupljanja,ne vidim ni jedan jedini razlog da kampanja ne teče normalno.Razumem u potpunosti što opozicija govori suprotno, jer dobro oni znaju raspoloženje naroda.
    Bez velikog okupljanja,ne vidim razlog da kampanja ne tece normalno.

    1. Olivera i Marko, jedan isti BOT, sa dva naloga ili eventualno, dva BOTA koji razrađuju zadatu temu:
      „Nema više nikakve smetnje da se izbori ne održe.Stekli su se uslovi za popuštanje mera. Bez velikog okupljanja,ne vidim ni jedan jedini razlog da kampanja ne teče normalno“
      Čak su i reči spojene greškom, na istom mestu, što je još jedan dokaz, da BOTOVI, dobijaju isti tekst iz „centrale za BOTOVANJE“, pa ga onda prensu tako kakav je ili dodaju poneku reč, u zavisnosti od mogućnost kreacije, prijatan sendvič!
      Kako ste providni, kao i Vaš IDOL AVAV!

  9. Prosto pitanje:
    Ima li opozicija plan i program? Imaju li išta sem međusobnih razmirica, nesuglasica i razlike u mišljenju?
    Hvala

  10. GRADJANI moraju znati da ce sns banda odgovarati jer smo dokumentaciu o korupciji na sacuvali i sklonili. U Gradu Beogradu ce prvi odgovarati Vesic sa ekipom Fonda zivotne sredine Noveska i nacelnica Sandra Pantelic zbog ugrozavanja zaposlenih i organizovanog kriminala a za potrebe sticanja ogromne materijalne koristi skriveno u nekretninama i zbog kriminala za potrebe izborne komisje Grada Beograda. Vesic je centar mafije koja pere novac crnogorskog klana iz Kotora od narkotika a posredstvom ekipe od Dragan Bokan, generalni direktor kompanije Voli. Centralna spona je direktor Privredno društvo NST ESCO Beograd – MB: 21440159. Ekipa kriminalaca koja je unistavala Beograd i Srbiju jos od devedesetih godina je NA NISANU. Jozo daj vode.

  11. Prvo ste govorili da od 100 evra mece biti nista i da je to laz.Sada kada se to realizovalo govorite da je kampanja 2025 propala..Nadjite bolji nacin da se suprostavite vlastima a ne osporavajuci sve sto rade.

  12. Jasmin tekst je dobar. Da sam ga pisao, dodao BiH više analitike o razmerama uzurpacije vlasti od strane uzurpatora, njegovoj bezljudskosti, makijavelističkom pristupu, kriminalnim i koruptivnim radnjama i zaštiti nosilaca lično od strane „šefa“ države, medijskom mraku koji je lično on napravio, jasno je zašto…. Plus političko poreklo svega što nam je priredio i priređuje nam. Ustvari, i ne može sve da stane u jedan novinarski tekst! Čak je i kritika opozicije blaga, posebno Demokratske stranke koje kao da uopšte i nema, „ujedinjuje“ se predugo a nikako da se ujedini, i, tako. Virtuelna Vučićeva stvarnost će potrajati… Žalosna si, zemljo moja!

  13. Meni iskreno nije jasno gde ovaj analiticki tekst sve vodi-ka „lepezi“ raspleta od dugogodisnje (ili bar dok se ima sta rasprodati) vladavine „Coveka-stranke“ do predstojeceg skorog pada (urusavanje „iznutra“?) pa do toga da se „fasista“ Bosko inaugurise u pozeljnog opozicionara,ko zna mozda i u koalicionog partnera. Malo zbrkano osim jasne i svima nam poznate konstatacije da „ostaci“ nekadasnjih lidera opozicije treba da se povuku sa politicke scene i da se tu cim pre dogodi jedno temeljno „provetravanje“ ali to naravno nije Vuciceva problematika.

  14. Neka agresivna i nametljiva kampanja i promocija nije ni potrebna. Narod je imao priliku da se uveri kakav je predsednik Aleksandar Vučić i koliko se trudi i zalaže za uspeh i napredak svoje zemlje. Do sigurne pobede!

  15. Malo,malo pa se „potegne oruzje“ generalizovanja kako „Danas“ mrzi ceo srpski narod. Gledajte ovako, sta god bili po mentalnom i moralnom sklopu: Tamo gde „hara“ partokratija tj gde se opis „snadjen u drustvu“ u 99% slucajeva koristi za nerad,nemoral,prevare i kriminal „pod stranackom (svejedno cijom) kapom“,tamo gde se 30 godina totalni talog i skart promovise (hajde to je globalno rasirena bolestina) i jos crnje mladima nudi kao uzor/model uspeha u zivotu,tamo gde se vojno nesposobni (vidi i proslo i sadasnje vreme) biraju za ministre odbrane,premijer postavlja samo i jedino zbog „egzoticne“ seksualne orijentacije,novcem upravlja falsifikator,tamo gde se na godisnjicu bombardovanja u 2.svetskom ratu grad kiti bojama nemacke zastave i gde niko nikoga u tom gradu ne konstatuje sta i kako treba da se gradi a sta da se rusi,tamo gde je elementarna pismenost „prokuzena“ (sta ce nam kad „sve pise“ na FB i Google) i gde se moral,dostojanstvo i solidarnost gaze pocev od reda velicine 100 eur do „zarade“ na najcrnje od 300 eur, takvo drustvo ni najveci filantropi/covekoljupci ne mogu voleti. Za taj skup (sa redjim casnim izuzecima) adekvatni su samo prezir i zaljenje pa bila u pitanju Srbija, Mongolija ili Lihtenstajn da ne bi opet sve trpali u infantilni kontekst „nas sirote Srbe niko ne voli“.

  16. Nikakve smetnje nema da se izbori ne održe, uslovi su se stekli za popuštanje mera. Bez velikog okupljanja,ne vidim ni jedan jedini razlog da kampanja ne teče normalno.Opoziciji je jasno raspoloženje naroda i tu nastaje sav problem.

  17. Neverovatno kada se opozicija okuplja ispred skupštine onda je to uredu, kada opozicija tuče narodne poslanike onda je to uredu, a kada Vučić vodi on line kampanju to nije uredu.

    1. Razularena i zbijena masa, od 6000 ljudi, ispred Skupštine, koju su činili ćlanovi SNSa, koji su tu na silu dovezeni, sa stotinak autobusa, a koje su predvodili, drogirani huligani i narko-dileri, iz redova navijača Rada, takođe članova SNSa, to je „pristojna“ kampanja, svaka ti čast, k*o da ste ih našli u „PARKU IZ DOBA JURE“, e to ste Vi i Vaša kampanja! Sad će po povratku kući, da šire zarazu, kao što ste širili zarazu posle potpisivanja Vaše liste, za Vašu decu, sram Vas bilo, toliko!

    1. Slažem se, jedino razlika da bi izbori bili u aprilu, a ne u junu, da nije bilo epidemije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.