Izmeniti zakon kojim država štiti sebe, a ne majke

Pokrenuta peticiju za borbu protiv smanjenja plata porodiljama

Ostavite komentar


  1. Drage porodilje, izmedju ostalih, i ovo je bitka koju je trebalo vojevati na glasackim listicima. Ali tad ili niste glasale, ili niste shvatale da se glasa za politiku i demokratiju a ne za coveka koji vam je harizmatican. Kako smo glasali, voljom vecine, tako nam je. Imajte to u vidu pred sledece izbore. Sve najbolje do tad!

    1. to je dosta infantilno shvatanje demokratije – demokratija se zivi svaki dan a ne samo na izborima, to je ujedno koncept i prava i ogranicenja ali i drustvene odgovornosti pojedinca za svaku sitnicu u drustvu! Samo napred mame!!!! naucite ovu naciju kako se ucestvuje u stvaranju boljeg drustva i lepseg sutra za vasu decu!

    2. Ne bas. Ja sam ova koja bi imala manja primanja da se odlucim da rodim trece dete. Glasala sam. Protiv ovog nakaradnog rezima. I? Radim 8 sati u toku dana i jos par uvece kada dece zaspe. Zestoko sam se borila da budem prihvacena u muskom timu i sa istom platom. Ko je meni kriv za ovo?

    3. Bojana, sve ste rekli, glas je jedino sredstvo u borbi sa LUDACIMA koji su na vlasti.Dok je takvih Bojana, ima nade za Srbiju..

  2. Gradjani Srbije postoje jedino da bi punoli budzet drzave, a drzava postoji jedino da bi uskracivala prava svojim gradjanima koja samo deklarativno stoje u pravnim aktima kao mrtva slova na papiru, a koje su procitali samo oni gradjani koji ne rade za drzavu!!!

  3. Kad će za očeve neki zakon?
    Za početak da se poštuje Ustav i da se deca ravnopravno dodeljuju roditeljima u slučaju rastave, koja je danas dominantna pojava.
    Čutanje muškaraca samo cementira ovu nepravdu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.