Fridom haus: Srbija pala na 64. mesto, vlasti na pandemiju odgovorile netransparentno

Ostavite komentar


    1. Naručeno je ono „Rado Srbin ide u vojnike“, a ovo je tradicionalno istraživanje koje se ponavlja već decenijama. Daj neki bolji spin ako hoćeš lepši sendvič.

      1. Glupa Vam je ta fora sa sendvičima, niste duhoviti. Nije valjda svako ko podržava SNS „sendvičar“. Realno, dosadili ste sa tom nazovi forom o sendvičima. U svakom slučaju i ja mislim da je ovo naručeno istraživanje.

  1. Gledajući njihovo rangiranje u zadnjih par godin demokratija polako nestaje.

    1. Stvarno? A ti verujes u sve sto pise. Verujes i da lasta nacrtana na tarabi moze da poleti.

  2. Kritičari su u jednom saglasni. Ova nevladina organizacija je pristrasna i bliska američkim interesima. Samo kažem.

  3. „Фридом хаус“ у служби поробљавања свих који се не уклапају западну приземну и подземну визију света.

  4. Ovo ti je ko kad Informer ili Danas objave ankete o slobodi medija, naravno iz njihovih uglova.

  5. Nema tih botova koji mogu da “ubede” narod Srbije da Fridom Haus nije u pravu. Sama cinjenica da je centrala botova nasla ovu vest kao vaznu za komentare dovoljno govori koliko su naprednjaci uplaseni najnovijim izvestajem.

      1. Normalno, kad ti ni ne znaš šta je demokratija, šta su ljudske slobode, civilno društvo. Ti si srećan kad si rob ili u današnje vreme BOT, najgore vlasti u istoriji ove nesrećne zemlje.

  6. Botovi su tek početak. sad će u skupštini biti glavna galama. Prvo Dijete Kebara, pa Deli Pilja i na kraju Starac Atlagić. Kakva kuća, , neće ostati od Freedom Haus-a ni kamenčić, ni ciglica. Pa onda dopisnik, pardon ambasador iz Moskve i, na kraju, završni udarac na najvišem nivou. Bolje im je odmah da zatvore firmu.

  7. A SAD je vrlo transparentno u pandemiji pustila drzave da se takmice za opremu i lekove po sistemu ko ima vise para taj ce ih i kupiti. Otimali su respiratore jedni drugima, porudzbine iz farmaceutskih kompanija su se preusmeravale vec na putu, haos opsti.

  8. Stvarno? Iz Amerike nam drze predavanja o ponasanju tokom pandemije? Iz drzave koja ima najvise obolelih i umrlih?

  9. Bas me zanima koliko su bodova izgubile evropske zemlje na zapadu kada su slale policiju i vojsku protiv demonstranata kod njih? Secam se da su Nemci bas zarili i palili. Nasi su samo branili da ovi ne zapale opet zgrade.

  10. Svaki dan su objavljivane informacije o smrtnim slucajevima. To sto je neko pokusao da prikupi neki poen proglasavajuci ih za lazne, to je njihov problem.

  11. Koliko je SAD dobila poena kada je Tramp pricao da izbeljivac leci koronu?

  12. Odgovorile kako su mogli i snalazili se. Sramota što mediji pišu protiv vlasti i države.

  13. Sada ce nam Draganovi botovi objasniti sta je istina a sta ne, sada ce njegovi „strucnjaci“ da nam objasne sta je demokratija a ovi koji se usude dobice po bot i sendvic, uostalom, ogranicen vokabular se i dobija za 15 evirca!

  14. Ne treba da nas tangira istrazivanje nekog tamo Fridom hausa. Očigledno je da ovaj izvestaj nije objektivan

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.