Janjić demantovao da je radio na gašenju zrenjaninske KTV

Ostavite komentar


  1. Podrška KTV I Dani Radić. Kidisala je i žuta banda na KTV pa nisu uspeli. Zanimljivo je da je ovaj i tada bio na vlasti. Doduše drugoj partiji, Ali ko se toga još seća. Samo napre-dno.

  2. Koiko je meni poznato – u Zr baš i nema pravih novinara. Kiss Dana sigurno nije osa koja bi se tako mogla nazvati, a Janjića interesuje samo lična/partijska/koaliciona dobrobit. Ovo što se na ime informisanja finansira u Zr ne zaslužuje komentar. Mada, ozbiljnu analizu zaslužuju razne „medijske“ aktivnosti D Stupara iz konzorcijuma vojvodinainfo, bivšeg (?) udbaša, „privrednika“ i vlasnika obližnjeg dvorca…

  3. Da krenemo redom. Danica Radić je u ovoj varoši poznata kao verni član Srpske radikalne stranke. Na svakoj pauzi iz Haga dr Šešelj je gostovao i po dva do tri sata. Zagovara uređivačkom politikom antiameričke i antievropske vrednosti. Ja više nisam odavle, ali to zna svaki pismen gledalac. Radnike plaća 15.000 dinara, ispod minimalca, sin joj je poslanik SRS u Pokrajini, ona i on, i muž joj voze besna kola, a na dojci je javnih preduzeća za takav šund i kič da Pink pored toga izgleda kao kulturno-umetnički program. Onaj ko prezire Ameriku i EU traži pomoć oba, OK neka čudna vremena. Nedavno je kod gradonačelnika bio USA ambasador, a ovde je problem FABRIKA VODE a ne neka raspala TV sa tehnikom od pre dvadeset godina, nego životno važno pitanje. Ne poznajem tog Gašića, ali rekla-kazala u ozbiljnom novinarstvu ne prolazi. Još kad pogledate ko to plasira, UNS koji je simbol devedesetih, sve poprima jako čudne odlike. Pozdrav, dobro je biti daleko od ovoga….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.