Janković: Arbitrarno stanje samovlašća

Ostavite komentar


  1. Izbori da budu fer i posteni? Pa kako je moguce to,kada se on kao „zastitnik gradjana “ bavi politikom?

  2. Priprema se da bude vlast, u vreme kad nisu ni raspisani izbori i bez ijednog glasa od strane gradjana.

  3. Kao njih sto se slucajno sastalo , pa se dogovorili da podrze Jankovica za predsednika …a on se necka…kao mozda hoce…mozda nece…razmislice

  4. koliko smo novca dali za platu ovom gospodinu… nije ni čudo što koristi ovu poziciju… i to maksimalno zloupotrebljava…nadam se da će sledeći zaštitnik građana biti mnogo pošteniji čovek, a za jankovića nikad ne bih glasao , jer nije čovek koji bi po bilo čemu i zaslužio da vodi našu državu, možda ga forsira opozicija, ali nema nikakve šanse, narod zna da je prevarant i ne voli one koji sve okreću u svoju korist… hvala mu za sve što (ni)je uradio za ovu nama jedinu državu, samo se pitam, da li ima obraza da uopšte i pomisli da bude budući predsednik?….

  5. Hana: Svo ovi potpisnici su bili članovi ili su još uvek članovi DS. međutim DS je se već izjasnila da je njihov kandidat na predsedničkim izborima Šutanovac pa mi nije jasno šta znači ovaj apel.To je samo potvrda da se sa Jankovićem manipuliše i da on neće biti zajednički kandidat opozicije.

  6. Kaca: Meni je u jednu ruku žao ovog Jankovića. Natera će ga opozicija da podnese ostavku na funkciju zaštitnika građana , a posle će izvisiti i neće biti njihov zajednički kandidat na predsedničkim izborima.

  7. Ulazak u kandidaturu Jankovića može za njega da bude kao skok u provaliju, to je verovatni scenario, 1oo odsto.

  8. Kada se sabere stanje stranaka u biračkom telu dobija s e rezulat predsedničkih izbora,– naprednjak ubedljivo, Šešelj oko 12 odsto, Dačić oko 1o odtso, Janković oko 9 odsto, Šutanovac oko 6 odsto, Jeremić oko 5 odsto, Obradović oko 2 odsto.

  9. Neće biti kandidat Janković, ne sme sebi dozvoliti da se zaleti na podmetanje medja,ambasadora i opozicije, suviše su svi slabi u odnosu na Vučića i naprednjake u biračkom telu.

  10. Saša bi treb““o da pomogne Balši oko rashladjivanja devojaka za ancer svom vodji i da mu nasecka suhomesnate preradjevine za uobičajeni doručak, to mu je najveći domet u karijeri a da se ““kane kandidature za bilo šta jer će doživeti takav debakl i da će da mu se pozadina puši k““o cev sopstvenog pištolja kad je ono onomad svog sopstvenog prijatelja zaštitio od svih izazova koji život nosi sa sobom!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.