Janković: Epidemija korone ne jenjava već se rasplamsava

Ostavite komentar


  1. A sta ono bese rece Dr Kon juce? Pa sad imajte poverenja u TKZV Krizni Stab. Ko u klin ko u plocu??!!

  2. Dragi doktore, u slučaju da neko prikupi sve izjave od početka pandemije, i da je Krizni štab kojim slučajem čovek koji ih je izjavljivao, siguran sam da biste mu do sada konstatovali ozbiljnu dijagnozu i prepisali odgovarajuću terapiju. Koliko juče Vaš kolega Kon je izjavio da je primetno usporavanje virusa i da će se videti da li će doći do potpunog zaravnjenja krive. Što znači da postoji delimično. Danas se po Vama već rasplamsava. Nije dovoljno što šizoidne (malo je reći neadekvatne) poruke stižu godinama od državnog vrha po svim pitanjima, i što je negativna selekcija dovela do dubokih podela u društvu. Na sve to nedostaju samo izjave članova Kriznog štaba. Čestitam na hrabrosti da učestvujete u svemu.

Ostavite komentar


Društvo

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje 9

Saša Ilić: Stvarnost više niko ne prepoznaje

Rano detinjstvo je kao lebdenje u nekom vakuumu * Tim slikama se vraćamo celog života * Majka voli književnost i radi u gradskoj bolnici * Živim na periferiji gde se uglavnom nastanjuju izbeglice sa Kosova * Prvu priču, pod uticajem Džordža Lukasa, pišem u petom razredu * Iz vojske, zapravo iz rata, vraćam se u jesen 1992.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.