Janković: Informacije koje mogu da destabilizuju zemlju se na kašičicu dobijaju iz inostranstva

Ostavite komentar


  1. Saša Janković je dostojanstven predsedničkim kandidat koji zna šta su nacionalni interesi i resursi i koji bi, kao predsednik učinio sve najbolje da ih ojača.

  2. Jeste tako! Serija je baš zanimljiva! Jedva čekam novu epizodu.

  3. Realno , od 750.000 clanova SNS-a , Bar 100.000 hiljada ogrezlo u kriminalu. Bogami zabrinjavajuce za Gradjane Srbije i ovu drzavu.

  4. Svi naši političari su pod kontrolm stranaca, ucenjeni ili ne, tako nam fukciniše država.
    I Janković za sobom ima jedno nerazjašnjeno i nedokazano samoubistvo iz njegovog pištolja. Normalno je da nam se po glavama sada motaju misli i da li i on nije ucenjen i pod nečijom kontrolom…
    Ali on je u pravu, pa neko je Belivuku dodelio na korišćenje službene prostorije na stadionu JNA, ko je to bio… Pa ja se ne usuđujem ni da parkiram auto na parkingu pored stadiona Partizana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.