Janković: Nepominjanje Savamale budi zebnju

Ostavite komentar


  1. Savamala ne može da bude deo uopštenog viđenja vladavine prava u Srbiji jer to poseban slučaj za sebe. Imam utisak da Janković pokušava da sebe stavi u prvi plan a ne izveštaj EK koji je veoma dobar za Srbiju i potvrda je postignutih vrednosti u Srbiji.

  2. Vučić njima obećao Kosovo a oni Vučiću obećali da neće pominjati Savamalu.

  3. I ovaj Janković je deo igre. Šta pričaš bre o zebnji? SNS prema Evropi ima obeveze za Kosovo i NATO, a unutra imaju odrešene ruke – koga briga za Srbe i Srbiju. Kakva zebnja, kakvo pozorište, mogu sve da nas pobiju i nikom ništa.

  4. Što bi rekli, birokrate iz EU su dobile ponudu koju nisu mogli da odbiju: Kosovo za Srbiju.

    Ili je možda bilo obrnuto, AV je tu ponudu dobio od njih. Svejedno.

  5. Zašto bre svi, pogotovu mediji, prećutkuju da je tom prilikom jedan čovek umro od doživljenog stresa – bio je vezivan i nabijana mu krpa na glavu. Tamošnji čuvar, pa ne verujete valjda "stručnjacima" koji kažu da njegova smrt, koja je nastala nema veze sa vezivanjem za banderu od strane fantoma u mraku i posle zapomaganja….

  6. G-dine Jankovicu, izvestaj EU pisan je u Briselu.Da li ste vi to sebi dali za pravo da odredjujete EU sta ce napisati u izvestaju Evropske komisije o napretku Srbije u procesu evrointegracija ? Majkl Devenport je lepo objasnio da se slučaj Savamale nije našao u izveštaju EK jer se ne bave sitnim slučajevima kao i da nije na njima da komentarisu rad Tuzilastva.Umesto da se radujete kao svi mi sto je izvestaj EK u pricipu pozitvan za Srbiju, vi zapravo pokusavate da omalovazite sve ono sto je Srbija ucinila dosad na svom putu ka EU.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.