Janković: Pašalić ne želi da se zameri vlastima

Nakon Danasovog otkrića da je ombudsman neovlašćeno snimao razgovore

Ostavite komentar


  1. Istini za volju, g. Janković je 16 meseci bio zamenik g. Pašalića da bi tek sada, kada mu je prestala funkcija, shvatio da je ovaj radio katastrofalno. Ukoliko je zaista bilo tako, trebalo je da podnesete ostavku i time blagovremeno ukažete javnosti na katastrofalan rad institucije.

    1. To je ono sto nase vlasti misle o ljudima.Vazne su fontane, jarboli, gondola, a ti se narode smrzavaj. Gde je sada Vesic da naredi da se ukljuci grejanje? Bas ga briga. A mi ukljucujemo grejalice. Kako je onima koji imaju male bebe?!!! Cist bezobrazluk.

  2. Za Pasalica sve sto ste napisali je tacno i mnogo gore. Ali Milos Jankovic, ne bi trebalo da sada komentarise situaciju, jer je imao prliku da kaze, ali je iz sopstvenog interesa cutao. Njemu stvarno nije mesto u ovoj ozbiljnoj prici gde se grubo krse prava zaposlenih u ZG.

    1. Sve je istina, svi sve znaju, zaposleni cute iz straha. Ali ako ova drzava ne zastiti prava zaposlenih kojima je posao da stite prava gradjana, onda je stvarno kraj. I nije jasno zasto cute N1 i druge televizije. Sramota.

  3. Moj komsija radi u ZG, ne ispunjava uslove, znam sigurno, a neko super mesto, ovaj ga doveo, a ne radi bukvalno nista. Fazon obavestajac, a radi kampanje za SNS. Plata u ZG sto hiljada. Sam se hvali

    1. A prethodnik prisluškivao (određene ) zaposlene koji su imali sopstveno mišljenje. Istražiti to jer je institucija načeta još u vreme Jankovića.

  4. vi gospodine ne govorite istinu ili niste upuceni,ja sam licno svedok da je zastitnik gradjana napisao dve preporuke u predmetima mojih klijenata za koje radim projekte,,,obratili su se putem pisarnice i dobili su preporuke sto je rezultiralo pozitivnim ishodom,,jedna preporuka Ministarstvu Gradjevina a druga Gradu Beogradu,,,,JA LICNO VIDEO ,,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.