Janković: Veliko opterećenje zdravstvenog sistema, pik se očekuje tokom ove nedelje

Ostavite komentar


  1. PIK ove nedelje, KARO je već duže vreme ovde, a ko nema HERCa ne može da ga sTREFi srčka!

  2. Nažalost kad se poštovani doktore pojavi da nešto kaže ili objavi uvek se setim skorašnjeg ogavnog komentara na bolesnom tviteru jedne obične bezobrazne prolupale pijandure pevača(nazovimo stvari pravim imenom ) o doktoru zbog toga zašto nosi masku stalno .
    I tu ogavnu bezobraznu dripacku objavu su takodje razni online bolesnici lajkovali,stidte se i lecite svi vi…
    I to tako da pisu o doktoru koji to nikako ne zaslužuje ,i koji pokazuje svakodnevno šta znači biti odgovoran i prema sebi a pogotovo prema drugima …

  3. Sklanjajte hronične bolesnike iz državnih kolektiva ako ne želite da nastane pakao. Znamo mi i vidimo kakva je situacija. Ko ima prijatelje u kliničkim centrima zna da je kolaps već nastupio. Reagujete na vreme.

  4. Ne razumem zasto se koristi engleski izraz „pik“ koji se jos i nepravilno pise, kad imamo svoj odomaceni VRH? Valjda da bi se delovalo intelektualnije!

    1. Kada se prica o virusnoj krivulji, to je vrhunac.
      Reci vrh epidemije ili virusa je bezveze.

  5. Doktor Jankovic je jedan od retkih postenih ljudi u kriznom stabu.
    Ostale mutivode samo pricaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.