Janković: Žensko preduzetništvo važno za ravnopravnost

Ostavite komentar


  1. porastom emancipacije žena u nekom društvu, opada natalitet. Viši standard će samo dovesti do daljeg pada nataliteta, sudeći po iskustvima sa Zapada, a i iz siromašnih zemalja, gde je natalitet visok, a emancipacija žena ne postoji. pametnom dovoljno. kada se emancipuju, žene gube želju da rađaju. tabu tema.

    1. još kad se svemu tome doda apsolutna podrška zakona pri razvodu braka….na stranu žena,gde muž kao da nije učestvovao u stvaranju dece,gubi sva moguća prava …do čega smo došli kao društvo !!

      1. Poseban slučaj su sudovi koji se bave „Porodičnim pravom“, jer su potpuno u rukama feministkinja, a „pravda“ postoji samo i jedino za žene (lično iskustvo). Jedan takav postoji u Ustaničkoj, ne možeš svećom da nađeš muškarca među zaposlenima, sve žene, od šaltera, preko pomoćnica, to sudkinja, jedini muškarci koji se tamo službeno pojavljuju su radnici obezbeđenja. Čak je i šef IT – žena.

  2. Kad smo već kod preduzetništva i baš u godini preduzetnika, Poreska uprava daje nova rešenja za poreze od 2014. godine. Normalno uvećana u odnosu na skontacije koje su preduzetnici uplaćivali tokom ovih godina. Otimaju pare da nadomeste svoj nerad. Sasvim očekivano, advokati su izuzeti iz ove pljačke. Njima ne smeju da daju uvećana rešenja. Toliko o preduzetnicima. A to kog ste pola, to je obično lupetanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.