Javni uvid u nacrt Plana generalne regulacije za naselje Majdanpek 1Foto: J. B. K.

U toku je javni uvid u nacrt Plana generalne regulacije za naselje Majdanpek sa strateškom procenom uticaja na životnu sredinu. Primedbe se mogu dostaviti do 15. septembra Opštinskpoj upravi Majdanpek, a po završetku javnog uvida biće održana javna sednica Komisije za planove.

Nacrt Plana generalne regulacije za nasalje Majdanpek, čiji javni uvid je u toku, izložen je u zgradi Opštinske uprave opštine Majdanpek, Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, stambeno – komunalne i inspekcijske poslove.

Ovaj dokument može se preuzeti i sa zvanične internet stranice Opštine Majdanpek.

Sve potrebne informacije i stručnu pomoć zainteresovani za nacrt ovog planskog dokumenta mogu dobiti u Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, stambeno – komunalne i inspekcijske poslove, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, kažu nadležni.

Tokom trajanja javnog uvida, završava se 15. septembra, primedbe se mogu dostaviti Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, stambeno – komunalne i inspekcijske poslove, lično ili poštom.

Javna sednica Komisije za planove kojoj mogu prisustvovati sva pravna i fizička lica, koja su podnela primedbe u toku trajanja javnog uvida, biće održana po završetku javnog uvida, 20. septembra.

Prethodni Pan generalne regulacije za naselje Majdanpek je donet 2013. godine , a izmena i dopuna ovog planskog dokumenta 2016. godine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari