Jedan dug za struju, a četiri izvršitelja: Kako Danilo iz Zrenjanina umesto 15.000 dinara mora da plati 94.000

Ostavite komentar


  1. Gde su izvrsitelji na Dedinje u Bg-u ?
    Gde su milionski računi.
    Jel tamo nema u Beogradu izvršitelja.

  2. Ni u jednom trenutku mu nije palo na pamet da zahteva iskljucenje sa mreze. Lakse je gomilati dug za dugom nego prekinuti citavu agoniju.

  3. Kriminalna država, ne postoji drugo objažnjenje. Najbolje da su mu svi izvršitelji zakucali na vrata.

  4. A Zeljku Mitrovicu izvrsitelji ne dolaze iako godinama ima milionsko dugovanje za porez.

  5. Moj poznanik, inace kriminalac visokog ranga je platio izvrsitelju neki dug i sutra se sa priznanicom pojavio u njegovoj kancelariji. Rekao je da mu je on dao 70.000 din i da ima tri dana da mu vrati pare, a pose toga ide kamata. Izvrsitelj je pomislio da je neka sala i zamolio ga da izadje, ali posle nedelju dana dug je bio 80.000, a poceli su i pritisci na njega i porodicu. Isao je u policiju, ali su mu rekli da bi zbog toga mogao da dodje u veliku. mozda i zivotnu opasnost. Na kraju meseca je vratio 1000 evra i od tada salje opomene u izvrsenja samo sirotinji koju niko ne stiti.

  6. Niste svesni da živite u državi kreminala, lopova, hoštaplera i ludaka. Milionski dugovi za porez se opraštaju ako ste u vlasti ili bliski vlasti. Nema posle čudjenja, kad nekom skine glava sa ramena. Plačkaju gde stignu od penzija, preko notara, izvršitelja. Biće malo bandera i grana za kićenje posle Aprila.

  7. Meni je u junu 2021 stigao racun 4600dinara iako sam bio van drzave od 7 juna do 23 juna i u stanu nije radilo nista sem frizidera. Ok uplatim to kad u julu 8000dinara …nazovem ih i kazem da nesto nije u redu da je nemoguce da se toliko napravi racun u tom periodu ,kaze mi gospodja sa druge strane zice „Verovatno ste koristili klimu pojacano“ reko i da jesam nemoguce je da se toliko napravi….Ceo sledeci mesec nisam palio klimu i sveo sam potrosnju na minimum samo da vidim koliko ce racun stici….U avgustu racun 7000 …Opet prijavim EPSU isto to oni kazu uzecemo brojilo na proveru i staviti zamensko . Cim su stavili zamensko racun mi stigao 3900 din . Od septembra 2021 godine nisu mi proverili brojilo koje su skinuli ,ali zato su me utuzili za taj iznos od 15000 iako brojilo polse pola godine nije provereno i nije proverena ispravnost potrosnje i racuna!??? I sad kad redovno placam racune dugovi se gomilaju jer svaki racun koji platim ode „Izvrsiteljima“ jednom recju dno dna od drzave ,kriminal cak i Elektrodistribuciji placas racune ,a oni ne knjize to kao placen racun!!!!!!

  8. Eto, inat je loš zanat.
    Kako je imao kasnije – trebalo je u početku da plati.
    Pà sam je potrošio!

  9. Objasnio čovek lepo. Još ako ume da objasni zašto na isti načina izvršitelji ne postupaju u slučaju npr Politike A.D. , Pink grupacije, Železnice Srbije i gomile drugih enormnih dužnika…

  10. U Zrenjaninu su izvršitelji kao lešinari
    Jedva čekaju da nekog ojadr bilo to uredu ili ne
    Ali vidi onaj gore sve

  11. Dok mi je jedan izvrsitelj skidao skoro celu platu,toliko da dete i ja imamo samo nedelju dana za hranu..samo toliko.Nisam bila u mogucnosti da isplatim celokupni dug za struju,tako da za godinu dana i ja imam 4izvrsitelja i samo 1500e dugovanja za sad. Toliko o legalnom zelenasenju i sve za nasu decu!!!

  12. Za vreme tadićevog režima platila 500.000 njegovom eps. Nažalost, bilo je još mnogo gorih slučajeva i od mene tada.
    Takva mržnja, bes, urlanje žena iz eps računovodstva na „dobar dan“ se retko vidja. OPŠTE MIŠLJENJE

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.