Jelena Janković: Egzibicija ili povratak

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. „Bila je prva teniserka bez ijednog osvojenog grend slema na 1. mestu, gde je boravila dva puta po dve nedelje“
    Jelena je bila broj 1 18 nedelja. Pošto je završila jednu sezonu kao broj 1, morala je da bude duže od jedne nedelje – pauza između dve sezone traje duže.

  2. Nije tacno da je Jelena provela dva puta po dve nedelje na prvom mestu, vec je zavrsila godinu kao broj jedan i provela je ukupno 18 nedelja kao broj jedan.

  3. To sto ce odigrati taj egzibicioni mec ne mora da znaci i da se vraca tenisu. Svi (ili: skoro svi) penzionisani igraci i igracice igraju takve meceve i na velikim turnirima. Goran Ivanisevic, npr. igra na Vimbldonu (i ne samo tu) meceve veterana cak i kada je zauzet treninzima sa Novakom Djokovicem.

    I jedna – da tako kazem – zanimljivost:
    Posto je osvojila juniorski AO i pocela da napreduje na WTA listi, u Koreji je „zaradila“ neki virus za koji – po recima njene majke Snezane – ni dan-danas ne zna sta je i kakav je, razmisljala je da ostavi tenis. Srecom, nije to uradila, pa smo se mogli radovati (i tugovati) njenim uspesima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.