Karleuša nije jedina: Koje još javne ličnosti su dobijale sponzorstva od Telekoma?

Ostavite komentar


  1. Sve je izvesnije da smo putnici bez povratka. Zapamtite to je DNO DNA, jer je šljam idsplivao na površinu.

  2. O toj sramoti je degutantno pricati!Cega se pametan stidi ,budala se ponosi!Ima li nesto u ovoj jutututu drzavi normalno?Ili je jututuncima sve normalno!

  3. Sto se pitate gde ce posle ovi sto zive o nasem trosku. Ostace tu, ako naredna vlast bude uradila kao sto ih je Djindjic iz predhodne, Miloseviceve vlasti ostavio i gadno pogresio.
    Meni ne prezalen Djindjic

  4. Ovo je toliko odvratno, da nemam reci….a plata vecine ljudi kao i moja je 50.000 dinara. Povraca mi se od svega, fuj !

  5. Ne samo javne licnosti, postoje njihovi clanovi, direktori javnih preduzeca, kojima su placeni stanovi, kako se ne bi mucili sa kreditima.

  6. Mene Telekom hoće da pokrade i da da pare Karleuši.Preko izvršioca je poslao izvršenje za lažne račune iako je ugovor istekao i desetak puta sam im otkazivao ugovor ali po „zakonu“ne postoji pravni lek jer i u jednostepenom postupku“po zakonu“sudija redovno odbacuje prigovore kao“nepotpune“bez realnog obrazloženja i izvršenje se sprovodi.Srbija je postala šinterska država.Otima se od građana i daje lopužama.Tekst je odličan.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.