Jelena Zorić: UNS uvredio redakciju N1

Dobitnica nagrade za etiku i hrabrost "Dušan Bogavac"

Ostavite komentar

  1. Takođe, a deluje da je ova Jelena Zorić projekat za budućnost. Pitanja i odgovori su strateški kreirani, da se maksimalno digne status osobe, pritom vešto izabrana fotka i odeća. Ali sve je laż.

   1. Maliciozan komentar, pre svega prema vrsnoj novinarki, cije su reportaze i izvestavanja sa lica mesta susta suprornost nekim novinarima u pokusaju, poput slavne Barbare. Ali vi to sve vec znate, ali kad vam je takav posao…

   2. A gde ste to mijo, sa realnim proverili? Bili ste lično u UNS-u, na N1, možda BIA, CIA i ostali. Što čovek manje zna, to je agresivniji, a vi ste pravi primeri.

 1. N1 sam prestao sda gledam i zaobilazim u širokom luku, poput „Pink“ i „Hepi“ televizije, još od samog početka. Ne zato što je to američka televizija, niti zato što je to rekao Aleksdandar Vučić već, zato što je „do bola“ vidljiva njihova uredjivačka politika i njihove mutne intencije. Možda je mom izbegavanju ovog „otrovnog“ kanala doprineo i izbor gostiju, koji su tako svi isti, sa istim vokabularom i istim afektivnim osećanjima prema Srbiji. Niko me neće prevariti da su oni protiv aktuelne Vlade i koalicije na vlasti. Oni su samo prva prepreka. Njihovi ciljevi su daleko prljaviji i opasniji. U programe se dovode istomišljenici, koji jedan drugog dopunjuju uz otvorenu stimulaciju voditelja. Tamo gde vlada jednoumlje, nema slobode, nema logike ni objektivnosti. Sve je podredjeno interesima vlasnika, koji su u svoj sastav angažovali posebno odabrane domaće „trojanske konje“, i kobile, naravno. Za ovo područje tipičnim slugeranjstvom, bespogovorno, janičarski beskrupulozno, izvršavaju sve zadatke.

  1. Vaša je sloboda izbora da neometano od bilo koga, uključiv i „amerikance“, uživate u blagodetima koje nas očekuju već 2023., u udvostručavanju plata i penzija, vrtoglavom rastu BDP-a, liderstvu u svemu i svačemu u odnosu na sve druge i šire, statističkom nestanku nezaposlenosti, jednom rečju u srećnoj i urednoj Srbiji bez državne korupcije i lažnih diploma. Nasuprot Vama, ja se jedino uzdam u Moldaviju, da bi neko drugi bio poslednji u Evropi, a Vama bih preporučio da upotrebite deo bezbrižnog vremena za učenje stranog jezika na kome govore ili će govoriti Vaši unuci, da biste im objasnili kako je udobno živeti u lepim obećanjima.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.