Jeremić: Revanšizam znači da Pink više ne postoji

Ostavite komentar


  1. Jedan od najvećih krivaca za loš položaj i težak život Srba na KiM je upravo Jeremić. On je pomogao albanskoj strani da proglasi nezavisnost. Srbi ga nikada nisu zanimali niti je želeo da im pomogne, čak im je odmagao. Sada on navodno brine za njih.

  2. Zar ovako nesto da izjavi politicar koji pretenduje da dodje na vlast? Ima li ovo ikakvog smisla? Pretiti ljudima kako cete rusiti njihovu privatnu imovinu koju su gradili godinama? Ja sam sokirana.

  3. Bravo Jeremiću !
    Al lustracija za sve one na vlasti i oko vlasti i to od 1988 pa do sada!
    Od političara, privrednika, pravosudja, policije/mup i bia, vojske,zdravstva…pa sve dalje redom !
    Ako se ne procesurira najmanje na desetine hiljada ljudi, ova zemlja /društvo nikada neće krenuti napred i nećemo biti prava pravna funkcionalna država u kojoj vlada Zakon, Ustav, Parlament i samim tim narod!!

  4. Ne nego treba privatnu televiziju pink primorati da da prostor svim političkim subjektima u Srbiji da se ravnopravno predstavljaju i ukinuti rijaliti programe.

  5. Sve to oko Kosova si ti zakuvao, bre Jeremiću! Ti, svojim ‘pitanjem’ MSP?!
    Nije kriv ni Vučić niti Dačić niti iko drugi već TI!

  6. A 2000te vam je odgovarao Pink,tada su uveli informativni program da bi imali gde da gostujete,pa šta sad hoćete?

  7. Sigurno postoji neki komunalni razlog da ta zgrada ne bude na tom mestu.“
    Zato i imaš toliko glasača.

  8. Mene neće prevariti. Nacionalista ostaje nacionalista, a nešto ne vidim ni da spominje otvaranje dosijea Udbe (baš se pitam zašto). Jednog čvrstorukaša će zameniti drugi i to više govori o narodu nego o njima.

  9. Svi znamo šta treba i šta je trebalo ali su
    nam pokazali da je je dnevno političko rešenje iznad interesa države i naroda .
    AV je zaseo a sviđa mu se carevo ruho tako da ga dat neće bez borbe a ovi metiljavci od opozicije oteti ga nemogu .
    Sve u svemu naj . . . . . smo narode !!!!

  10. Mislim da si mislio figurativno da treba srusiti Pink i u pravu si. Verovatno je dovoljno postovati Zakone o informacijama i onemoguciti da radi po privatnim nezkonitim interesima ili ovako kako sada rade mogu da rade ali ne na nacionalnoj frekvenciji. Cak i filmski kanali su „filmski“, jer mesecima vrte 50ak filmova

  11. Lepo maštaš Jeremiću.Uzmi i uplati doprinose za zdravstvo radnicima Krušika pa će mo te više ceniti.

  12. Ovakve izjave su dokaz velike nervoze i totalnog odsustva samokontrole, ovakvi se bave politikom, a Jeremić je ozbiljno hteo i na čelo UN -a. Jednom rečju TUGA….

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 7

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.