JKSP “Zaječar”: Rad dežurnih službi za vreme praznika 1Foto: M. S. / Danas

Iz Javno komunalno-stambenog preduzeća “Zaječar” (JKSP) obaveštavaju korisnike usluga da povodom prvomajskih praznika preduzeće kao i blagajna neće raditi, ali će biti organizovana dežurna služba.

Javno komunalno-stambeno preduzeće “Zaječar”, povodom predstojećih praznika, u periodu od 1. do 2. maja, za korisnike svojih usluga, organizuje dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji u zgradama.

“Potrebne brojeve telefona za rešavanje hitnih intervencija možete dobiti pozivom na broj 422-158, ili uvidom u dnevni raspored koji je izložen na ulazu Javnog komunalno-stambenog preduzeća “Zaječar” u Zaječaru”, ističu iz JKSP “Zaječar”.

U slučaju kvara na liftu, potrebno je da se kontaktira upravnik zajednice, pošto svaka ima svog servisera. U slučaju kvara na vodovodu i kanalizaciji potrebno je kontaktirati JKP “Vodovod” na broj 019/422-041, i “PROH2O” Nikoličevo na broj 065/31-32-148.

Za kvar na elektroinstalaciji potrebno je pozvati “Elektrotimok” u Zaječaru, na broj 019/425-555, a za probleme sa grejanjem pozvati “Vrelovod” na broj 062/88-46-633.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari