JKSP “Zaječar” dobija novog direktora? 1Foto: M.S. / Danas

JKSP “Zaječar”, uskoro dobija novog V.D. direktora, Aleksandra Đokića, koji će nakon sednice koja će navodno biti održana u sredu 15. maja biti imenovan, saznaje Danas od izvora iz pomenutog preduzeća.

Kako naš izvor iz ovog preduzeća kaže, sada već bivši direktor, Nebojša Božinović, podneo je ostavku i odlazi u penziju, a njega će zameniti Aleksandar Đokić, koga smo 26. maja prošle godine, zatekli u dvorištu preduzeća, kako u autobusima sa bugarskim registarskim oznakama utovaruje kutije sa sendvičima, za pristalice Srpske napredne stranke (SNS) koji su putovali na miting.

Tog dana oko 10 časova ujutru na Popovoj plaži u Zaječaru, gde se nalaze radne prostorije JKSP Zaječar, ljudi su unosili kutije u kojima su sendviči, u autobus bugarskih registarskih oznaka.

Među ljudima koji su unosili kutije, bio je i Aleksandar Đokić. Tom prilikom nam je zabranio ulazak u dvorište JKSP “Zaječar”.

Odbornik opozicije o postavljenju novog direktora JKSP „Zaječar“

Odbornik političke platforme “Možemo bolje” u Skupštini Zaječara, Miloš Stojadinović za Danas kaže da realno ne bi komentarisao razrešenja i postavljenja unutar Srpske napredne stranke.

“Sa njima o njihovim postavljenjima od sada razgovaramo preko suda gde pokušavamo da dokažemo da sve rade na nezakonit način i već se dva postupka protiv takvih odluka vode pred Višim sudom u Zaječaru. O kako vi kažete bivšem direktoru JKSP “Zaječar”, Neliju Božinoviću mogu reci samo da je prema odbornicima bio uviđajan i vaspitan, mozda i previse vaspitan za ukus lokalnih naprednjaka”, kaže Stojadinović.

Kontaktirali smo i pomenutog Aleksandra Đokića i upitali, da li će on biti novi direktor JKSP „Zaječar“, ali je on samo kratko kazao:

“Videćete na Skupštini. Za sada toliko”.

Aleksandar Đokić, trenutno je Rukovodilac sektora energetike u JKSP “Zaječar”, a njegova supruga je odbornica Srpske napredne stranke u lokalnom parlamentu.

Podsećamo, većnici su na 120 sednici Gradskog veća usvojili Nacrt Rеšеnja o razrеšеnju dirеktora i imеnovanju vršioca dužnosti dirеktora Javnog komunalno stambеnog prеduzеća „Zajеčar“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari