Joksimović: Srbija godišnje od EU dobija 200 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Naveo bih samo dve stvari.
    1. U proslom veku pojedine drzave te EU su nasoj zemlji nanele velike stete tako da je pitanje koliko bi morale da nam plate u okviru ratne stete. One su nas napadale, okupirale,…itd
    2. Sramno je drzanje skoro svake vlasti kada je u pitanju prosjacenje i ponizavanje. Setimo se samo gospodina Djelica koji ce po prosjacenju ostati zapamcen. I ova ministarka govori da o nekom boljem standardu gradjana ….Standard se stice postenim radom i pravilnom raspodelom zaradjenog a ne prosjacenjem i to od bivsih kolonijalnih zemalja koje su to sto imaju stekli svi znamo kako. Na nepravedan nacin naravno. Bolje je da se generacije navikavaju na skromniji ali pravedniji nacin zivota, da na tim osnovama gradimo i unapredjujemo nase drustvo a ne da zivimo na iluzijama i stalnim ucenjivanjem EU. A svakome ko malo bolje razmisli je jasno ne da cemo tesko postati njen clan nego istina je jos jasnija: Srbija je u EU i nepozeljna. I to kome nije jasno on treba dobro da razmisli ….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.