Još 2.518 novoobolelih, 16 preminulih, 151 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. Jel moze neko ,objasniti ,kako moguce fa svakog dana,umiru ,skoro isti broj,od 14 do 16?

    1. ZASTO JE NEMOGUCE DA BUDU OVI BROJEVI, DOBRO JE DOK SU OVAKO MALI! ali zasto se nas vodja hvali zbog vakcina a sve vise zarazenih? Zasto on malo ne prestane da nas obavestava o onome sto novinari vec javljaju??? dosadno je!

    2. Cim dodju do 16, odmah se prekida „statistika“. Verovatno imaju broj koji se „ne sme preci“, pa bolesne i mrtve ostavljaju za kasnije, da ih pomesaju, i prosvercuju kad se bude stisavala epidemija. Inace, zvanican podatak je da 9000 mrtvih vise u decembru ove godine. Sto je duplo vise umrlih, od zvanicno prijavljenih, samo u jednom mesecu. Da li slucjno, ili ne, zadrzacu misljenje za sebe.

    3. Veceras 21 02 AT televizija ORF u dnevniku je posvetila par minuta (lako proveriti) izvestajima iz SRB; sto nije obicaj. Smatraju nezamislivim da Je u SRB na 100 000 (to je merna jedinica u EU i svetu) ima 250 zarazeni na dnevnom nivou uprkos velikom broju vakcinisani. Nesto tu ne stima, kazu. U AT se dnevno testira izmedju dvesta i trista hiljada , dnevno zarazeni je 1 200- 1 800 i za njih je to alarmantno, u SRB se testira od 7-11 000 a zarazeni je oko 2 400 u proseku. ( AT 9,5- SRB 6 miliona)Od danas je CH uvela obavezan karantin za Srbe. Kao Srbin, bojim se da je neko a zna se i Ko, pustio Narod niz vodu Vi koji u SRB zivite imate informacije da smo u svemu prvi i naj bolji, na zapadu kazu sve kontra ali se puno i ne sekiraju za katastrofalnu situaciju: Ako vec nije kasno? Preduzmite nesto vise informacija ali ne od KS I sns spikera!!!

  2. Evo kako izgleda vakcinacija u Srbiji.Prijavio sam se 9.2.2021.Do danas nikakav odgovor nisam dobio.Danas sam otisao u bolnicu da pokusam da primim vakcinu jer radim kao vozac kamiona pa je ovo jedino vreme kada mogu da primim vakcinu i da budem u drzavi posle 3 nedelje.Na najdrskiji nacin me pisar koji radi na prijemu u Domu zdravlja u Loznici odbio i da saslusa i ako to moje pitanje nije nista novo jer su mnogi ljudi iz Loznice koje licno poznajem a sasvim slucajno su svi clanovi SNSa,l primili vakcinu i ako se nikad nisu prijavili.Zanima me kako je viss od 2500 zagrebcana primilo vakcinu u Loznici za pare?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.