Još 7.201 novooboleli, 39 preminulih, 195 na respiratorima

Najnoviji podaci za Srbiju

Ostavite komentar


  1. u toj bplnici radi nestrucan kadar i to je glavni uzrok. nije papir dovoljan da ste vi strucan kap sto nikp od ozbiljnoh medicinskih strucnjaka nece u krusevac

  2. Vreme je da prestanete sa lazima…Ukupan broj umrlih od pocetka od ovog tzv virusa je ono 7.880…Ukoliko imate tri grama mozga bice van jasno da to ne doseze 0,12% preminulih…7.201 pozitivan ne znaci I oboleo…Dakle lazete I spinujete..Ovaj virus nigde nije izolovan..ne postoji.Neki Mnogu ozbiljni ljudi kojima je medicinal zanimanje a epidemiologija polje rada nisu nasli virus. Ovde se radi o sezonskoj prehladi bili INFLUENCI Dakle prestanite da sirite paniku I lazi.! Zbog svega jasno je da moj komentar necete objaviti ali eto bar ste vi procitali..pa se malo edukujte !!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.