Još dva dana za prijave studenata na takmičenje u projektnom menadžmentu 1Foto: Promo

Svi studenti u Srbiji koji žele da steknu nova znanja i iskustvo u projektnom menadžmentu imaće priliku za to na takmičenju IPMA Young Crew. 

Ovo takmičenje pruža priliku mladim talentima da načine prve korake u profesionalnoj karijeri i da budu prepoznati od strane svetskih stručnjaka.

Project Management Championship sastoji se iz tri faze:

  1. Kvalifikacione runde koja se ove godine održava 27. februara, onlajn i u okviru koje timovi testiraju svoje znanje rešavanjem testa od 100 pitanja za 100 minuta.
  2. Nacionalno finale koje se održava 14. marta, gde će se takmičiti šest timova koji su ostvarili najbolji rezultat u okviru kvalifikacione runde. Timovi će imati zadatak da reše realni poslovni problem i oprobaju se u ulozi projektnih menadžera. Najbolji tim predstavljaće Srbiju na internacionalnom nivou.
  3. Internacionalno finale je poslednji krug takmičenja i okuplja najbolje timove, pobednike nacionalnih takmičenja i ove godine će se održati u Srbiji.

Svi zainteresovani studenti, mogu se prijaviti individualno, u paru (u tom slučaju organizatori formiraju tim) ili tri ili četiri člana preko sledećeg linka: bit.ly/pmc2021

Prijave za takmičenje otvorene su do 20. februara.

Za više informacija možete posetiti Instagram stranicu @youngcrewserbia kao i zvanični sajt https://become.pm.

Takmičenje IPMA Young Crew inicirano je u okviru Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima, sa ciljem da mladima pruži priliku za razvoj, sticanje novih poznanstava i učenje kroz praksu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.