Još jedan incident u Advokatskoj komori Beograda (VIDEO) 1Foto: Printscreen/youtube

U prostorijama Advokatske komore Beograda juče je napadnut advokat Ivan Simić dok je, kao volonter, obavljao dužnosti oko organizacije Izbora u Advokatskoj komori Beograda 2017.g., saopšteno je iz Advokatske komore Beograda.

Simića je, kako navode napao Goran Ninić, koji kao član grupe Jugoslava Tintora, koja danima ugrožava fizički i psihički integritet svih lica koja su uključena u organizaciju Izbora u Advokatskoj komori Beograda 2017.g.

„Napominjemo da ovo nije prvi incident u kojem učestvuju lica okupljena u grupu oko Jugoslava Tintora, več je ovo nastavak ugrožavanja fizičkog integriteta lica koja neposredno učestvuju u sprovođenju Izbora u Advokatskoj komori Beograda. Zastrašivanje novopridošlih advokata, kao pokušaj da se sprovede „civilna smrt“, koje je za posledicu imalo jučerašnje povređivanje naše koleginice Aleksandre Kosanić, kao i napad na našeg kolegu Ivana Simića ima za cilj jedino, sprečavanje održavanja izbora zakazanih za 10.06.2017. godine”, ističe se u saopštenju Advokatske komore Beograda.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rY81qZfck3E]

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari